o pletenje

 

Pletene kupaći kostim sezone

Najnoviji trendovi ove godine, što dovodi do onoga što se pojavljuje u sezoni plaži modni pletenih kupaćih kostima. Privatni ili polu-transparentni kupaće kostime, bikinije ili tijelo, od kuka ili igle za pletenje, će biti popularan kao i uvijek. izuzetno lijepa i ženstvena komad ljetne odjeće i plaže. U našem katalogu ćete naći razne modele kupaće kostime ručno izrađene čipka ili debela viskozna.

Naša obrtnici mogu proizvoditi plesti kupaći kostim prilagođene za svoj lik, a ako niste bili u stanju pokupiti iz našeg kataloga, ne posebnoj narudžbi na temelju Vaše zahtjeve ili na predloženi model. Važno je napomenuti neke od prednosti pletene kupaći kostim izrađen od prirodnih materijala u odnosu na konvencionalne sintetički. Sezona kukičanih kupaćih kostima kupaći kostimprvi u kupaći kostim ne previše vruće, to je ugodnije za tijelo i ne uzrokuje alergije.

Drugo, gornji dio pletene kupaći kostim može se koristiti kao zavodljiv vrhu.     Pa, naravno, više moderan i duhovit, stalno privlači poglede divljenja oko njega, haljina za beach party uz more ili bazeni samo ne pronaći. Možda jedina negativna je da se ne suše se vrlo brzo, ali se taj problem može riješiti sama po sebi, ako je vaš cilj nije česta kupanja i sunčanja na plaži flert. Ako želite impresionirati na plaži, naselje i naglasiti dostojanstvo njegove figure, pleteni kupaći kostim je upravo ono što vam je potrebno. Na materijali www.salon-piko.ru

pleteni kupaći kostim, kupaći kostim, igla, ažur pletenje