o pletenje

 

Pletene kupaći kostim je remekdjelo

Kukičanje kupaći kostim je remek-djelo yoPletene kupaćih kostima je vrlo popularan! Stoga, kupaćih kostima vrlo vruća tema za današnje knitters, iskusni i novajlija. Danas ću razgovarati osnovnim načelima plesti kupaći kostim kuka. Sve informacije sam se okupili od iskusnih knitters, kao i osobno iskustvo kukičanih kupaći kostim. Uskoro ću napraviti master class na pletenje kupaći kostim korak po korak slika i videa. Iz onoga što pređe na plesti kupaći kostim?

Djevojčice podborochku za testiranje pređe se ovdje: Ta pitanja su sve knitters. Forum na gotovo svakoj stranici beskrajno postaviti ovo pitanje! Elastična pređe potrebna! Većina odgovarajućih pređa s elastinom. Kopanje u pređe dućan, otkrio sam dvije vrste pređe s elastinom. Strani pređe pod nazivom "El-pamuk" (50 g/170 m), što je rijetkost na tržištu.

A naše domaće, koje ćete naći u mnogim trgovinama. Ova pređa tvrtka Kamteks zove pamuk stretch 50g 160metrov snimke. Možete ga gledati izravno na web-mjestu Kamteks Sviđa mi se ova pređa svoje boje, puno delikatna cvijeća. Osim toga, vrlo je mekana i ugodna za tijelo. Što učiniti remen za pletene kupaći kostim?

PMnogie samo vyvyazyvayut povezivanje i ili jo, odnosno, vezanje užeta. Ali ja ne preporučujem ti plesti tako! Bolje je kupiti običan šešir guma. Ili pokušajte rublja. Iako sam imati iskustvo samo s šeširom. Također kravata SC u boji njegove kupaći kostim. Kukičanje kupaći kostim je remek-djelo za pletenješešir guma različitih debljina, odlučite ne previše gusta da se činilo uredniji.

Znate, ove trake bolje izdržati težinu grudi nego samo vyvyazanye pređe. Da, i prsa će izgledati više Uzmah i stoji! Ovo je meni samo reći iz osobnog iskustva jer sam pokušao obje verzije! Kako ne dati šalicu da se protežu, pređa za pletenje, ako se koristi bez elastina? PChtoby cup nije pružio da strane moraju otvoriti guma!

Možete otvoriti šešir sama guma. Ali, koliko ja znam knitters aktivno koristite gumene niti! Oni su također naziva silikon venu, ili niz perli, guma, spandex ili nit (ali to se zove bobina desni). Sada, plesti posljednjeg ili zadnjih nekoliko serija kravata sa gumenom trakom, a ovu čašu neće ići tako!

Također možete koristiti za pranje rublja guma (oko 3 mm), ali to će se vjerojatno morati šivati, ja nisam pokušao. Kako link na kupaći kostim šalice grudnjak? Predlažem vam 2 opcije sa sheme. Prvi shemki pogodan za plave prsluk, a drugi do smeđe. Za prvi program Knit stalno širi. I još jedan pogled. Što koristiti je do vas.

Pehari Pehari za kupaći kostim korištenje nije obvezan. Ali, ako dojke je mala ili je doživio trudnoće i dojenja, zašto ne iskoristiti ih. Šalice su različite, čak i uz učinak push-up. Kao što sam shvatio, za kupaće kostime je bolje koristiti šalice tipa modela Su-53, model FB-41 je prikladan za umetanje šalicu ako napravite obloge.

Kao primjer, želio bih Vam ponuditi rad japanskih dizajnera. Ovdje možete jasno vidjeti kako pristrochena podkladochka i umetnut u šalicu. Usput, osim čaše pushap koriste umeće uho silikon. Komoda sa vladyshami izgleda baš savršeno, čak i ako je malo i podvisshaya.

Osim toga, kažu da im se sviđa na dodir, prirodne grudi. Podstava za pletene kupaći kostim kopanje u forumima gdje šivati ​​kupaće kostime, saznao sam da kao obloge tkanina, možete koristiti tzv supplex (posebna tkanina za šivanje kupaćih kostima), kao i vrlo fine pletiva koje šivati ​​odjeću. Ipak, mislim da je ići na šivanje spremati i pitati za kupaći kostim obloge.

Usput, za mnoge pletene kupaće kostime nije koristio obloge tkanina. Ali mislim da je to potrebno, jer više higijenski i estetski ugodan. Usput, možete šivati, tako da će poslužiti kao džep za kup! Kako link na hula-hopke gaćice? Susreo sam različite opise, ali ja ne dolaze u ruci.

Ja ti savjetujem da plesti vrlo jednostavan, ali učinkovit način. Uzmite svoje omiljene hlače. Knit i usredotočujući se na njihove zajedničke stupce sa ili bez yo jo, bez obzira što vam je draže viskozan plesti pokrovni sloj. Početak, na primjer, s pojasom, može biti upravo tamo, kravata guma ili joj se uključe u prvom redu.

Prvo, Knit ravno i onda odnijeti liniju gaćice. Vjerujte mi, kratke hlače se odnose na model dobivaju prikladan za vas puno bolje nego na nekim opis kave! Pa to čini najbolja stvar o pletenje i pletene kupaće kostime čišćenje ću vam reći! Vrlo brzo nadam se izložiti i model opis za one koji ga trebaju!

U međuvremenu, fantazirati i izmisliti! Možete također stvoriti pletene kupaći kostim - remek-djelo! autor Oleksi, na materijale oleksi.ru

pleteni kupaći kostim, kukičanje, kupaći kostim, yo