o pletenje

 

Možete čak i povezati kupaći kostim

To se jednostavno ne čini da, ako ruke zlato. Kako se ispostavlja, možete čak priključiti kupaći kostim! Najlakši plaže odijelo koje uključuju krakova može izgledati. Uzorci za dno kupaći kostim, trebamo sljedeće mjere: poluobhvat struk, bokovi poluobhvat, duljina proizvod na svojoj strani, dužina srednjeg dijela (tj. od sredine struka ispred do sredine struka od iza).

Veza se može čak i kupaći kostim kupaći kostimnapraviti crtež skupa standarda na teške papiru. Knit od vrha počinju uske gumenom trakom, birajte potreban broj petlji № 1,5 postupno povećanje na jedan loop nakon određenog broja redaka u skladu s vašim uzorak. Nakon prelaska na 3 cm u St St žbice № 2,5, također dodajući petlje na bokovima. uzoraka, početi uklanjanje petlje (naglo ili postupno -. ovisno o modelu ste sami postavili)

Povezivanje, tako da se dvije polovice pravilno otparte vlažnom krpom i suha, a zatim bod. Za mjerenje prsa hula-hopke prsluk na pazuha i n i 6 cm iznad struka. Imate nešto što nalikuje ular vrhu. Pletenje, počevši s najdužim linija igle № 2,5, plesti cca. 2 / 3 visine, idite na žbice № 1,5.

Proizvod je sada moguće šivati, tkati trake u boji konca, a kupaći kostim za dekoriranje s vezom, gumbi, u boji ili u početku, umjesto izabrati lijepo čarapa pletenje uzorak. Za isti uzorak može plesti kukičanih kupaćih kostima, to će biti gušći i više nego izdržljiv žbice, a prsluk može se povezati s pojedinačnim boji kvadrata. Dobijte više otvoreni kupaći kostim.

Stopljeni kupaći kostim može biti ispunjavanja mimo povezivanje prsluk i dno platnu čipke pletenje. Isti uzorak kravata veliki trg platna koji će vam služiti kao Pare na plaži, a lijepa kao ažur šal - kod kuće. Na temelju materijala vayjem.com

kupaći kostim uzorak, ažur, mreže