o pletenje

 

Moderni pleteni kupaći kostimi raznolik

Ako se ne tako davno mnoge djevojke osjetio pletene kupaći kostim nepraktičan i nezgodan, ali danas neki od nas su već kupili ovu vrijednu mala stvar. I to s pravom! Pletene trend kupaćih kostima modne 2011.  Danas, izbor kupaćih kostima je jednostavno ogroman. Zatvoreno kupaći kostim, kupaći kostim bič gaćice s modelom trikini - moderna kupac ne čudi.  Moda se stalno mijenja.

Do sada, dizajneri cilj - naglasiti individualnost stila, originalnosti. Kukičanje kupaći kostim je najbolje zadovoljava ove uvjete. Moderna  pleteni kupaći kostimi su toliko raznolike da svaka djevojka može podići kupaći kostim, koji će izgledati upravo sladak.   Link kupaći kostim može biti sam, a zatim na plaži, nećete biti jednaki.

Najčešće je to pletivo pamuk s elastinom dodan (kada kupaći kostim dobro uklapa u sliku).  Moda za pletene kupaće kostime nije novi trend. 10-20 godina prije, neke žene već skrenuli su pažnju na njih, ali zbog nedostatka odgovarajuće kvalitete materijala  Pletene kupaćih kostima ne prima onda posebnu popularnost.  Mnoge djevojke upuštati u kupnju pletene kupaći kostim samo zato što je on zadržao suhom.

To sve ovisi o pređe.  Doista, to dries out malo više od kupaćih kostima iz tkiva. , Ali možete promijeniti odjeću ili kupaći kostim još malo duže čekati. Malo je vjerojatno da će donijeti mnogo neugodnosti.

Moram reći da je najbrži sušenja kupaće kostime od viskoze.  Neki imaju tendenciju da vjeruju da je u pletene kupaći kostim vruće.  Ako kupaći kostim od pamuka pređa spojen, onda će biti puno ugodniji od sintetičke tkanine kao što je kupaći kostim.  Što modele pletene kupaće kostime dizajnera nas nude u 2011?

Kao i prethodnih godina, odvojeni modeli su vrlo popularni kukičanih kupaćih kostima, koji su vrlo iskreni i samo malo pokrivaju privatne dijelove.  Vrlo često u "zatvorenom" Kupaći kostimi elemente kao što su čipke, cvjetni motivi, razne ukrase i "mreže", koji je vrlo originalan izgled u obliku pletene. Od trendy uzoraka mogu se razlikovati grašak i razne geometrijske figure.

Crno kupaći kostim, bijela, plava, siva, roza, žuta.  Koje je boje bi ste izabrali, pleteni kupaći kostim će izgledati vrlo impresivan i seksi.  Pletene kupaćih kostima bič gaćice s, kupaćih kostima trikini, kupaćih kostima s podignutim krovom i topline-gaćice, ili podignutim krovom, zatvorena modeli, koji su stupanj otvorenosti ili jednostavno ne priznati  Ovaj bikini je vrhunac pletenih kupaćih kostima.

Ne tkivo se ne može usporediti s Frankom plesti obrasce. Moderni pleteni pleteni kupaći kostim kupaćih kostima raznolikadovoljno prostora za maštu, što je teško provesti u pletenina, lako pronalazi izraz u pletiva.  Modni trend Pletene bikini kupaći kostim bez žice i trake. Vrlo često dizajneri koriste za ukrašavanje svojih remek-djela rese. Trenutno, mnoge tvrtke su spremni za pružanje usluga u pletenje mjeri kupaće kostime.

Ako imate pletenje tehnike, nije teško napraviti kupaći kostim na svoje vlastite. Možete izabrati model koji mislite da je idealan oblik vrha i dna.  Ljepota pletene kupaći kostim je također u činjenici da možete uz pomoć nekih dijelova, vizualno prilagoditi svoj oblik.

Na primjer, thingies ili moderan draperija na prsluk i gaćice mogu dodati volumen, svijetle ukras, kao što su cvjetni aranžman, leptiri odvratiti pozornost od "problema" područja.  Pletenje ažur kupaći kostim može eksperimentirati s detaljima.  Tako, na primjer, izgleda prekrasno kupaći kostim usko povezana s našivenim šljokicama ili rhinestones. Ovaj pristup ne samo da nadopuni vaš kupaći kostim, ali i pravilnom podjelom linije.

Uzorak izabrati, ovisi samo o vašoj mašti. Ažur plesti, grašak, "grid" - izaberite što vam se sviđa!   Nosite plesti kupaći kostim će jedina žena, uvjereni u svoju neodoljivost.  Ova vrsta stvar u svlačionici će zahtijevati određeni hrabrost.

Ako ste vlasnik veličanstvene grudi, tanak struk i noge lijepog oblika, zašto ne pokazati pred drugima savršenstvo njegovih oblika, a posebno kao  Kupaći kostimi i tako zahtijeva određenu otvorenost. Na temelju materijala www.borofka.ru

osjetljiva, kupaći kostim, pleteni kupaći kostim uzorak