o pletenje

 

Pletene kaput za malo dame

Trendovi u modi odraslih imaju značajan utjecaj na djecu. I samo uspio dizajneri i poznati modni dizajneri kako bi stvorili plesti lijepo kaput za djevojčice i elegantne dame, kao i mlade dame vijoriti punom zamahu u malim načine.  A to je razumljivo: neke majke kvalificirani radnici ne žele, ne samo  No, njihove male princeze gledao moderan, moderan i jedinstven.

Treba napomenuti da je za stvaranje moderne stvar, isti kaput, primjerice, ne strogo slijediti preporuke iz mode, da uhvati svoje ideje, i uspjeh za pletenje zajamčena.  Dakle, razigran ružičasta premaz za djevojčice dobra alternativa za ušivenim u tvornici proizvoda. Plesti kaput za malo dame kukaVisoka kvaliteta pređe, u kombinaciji s originalnim uzorkom učinit će dijete fashionistas u tom području.

To će zahtijevati samo 200 g akril pređe mješavina poliestera i ružičasta 200 g "travu" diverzificirati proizvoda. Osam tipki i kuka će se konačni element u popis svega što je potrebno. S posebnim obzirom na pletenje kaput, zatim naizmjenično akril pređa (4 reda) s "travom" (2 serije), dobivamo platnu, originalni u svojoj teksturi, koje bilo koja odrasla osoba zavidan modni-žena.

Osim pomoću različitih pređa, dječje modne dizajnere ljubavi za stvaranje i cjelovitu sliku o malim, naoko kaput.  Stoga, uzimajući na primjer stvaranje jedne od mladih umjetnika, bilo da je leteći tanjur ili proljeće snowdrops, s softver prilagoditi za pletenje, ali najčešće korišteni  koji su sada sasvim prihvatljivi.

U prosjeku, jedan takav proizvod ima 250 grama pređe glavna boja, i 30 g pređe različitih boja iste debljine kao glavna, ovisno o odabranoj slici (oko 7 nijansi). Ideja je prekrasna, zar ne?  I shvatiti da nije tako teško.

Pa, top dizajneri nisu zaboravili crno-bijelih i proizvoda, što je posebno vidljivo "punjena" ruku krojačica i uredan posao posebne opreme, koja uključuje i  . Ražnju, orangutani, razne blokiranje petlje iste veličine ne manje povoljan pogledati u dječjem kaputi, svjetlije nego na slikama. Isto se može reći o jacquard uzoraka, koji je zajedno sa svojom jednostavnošću, uvijek i radi pletenje najmanje ugodno.

450 grama je dovoljno samo boje pređe za dovršetak ovog remek-djelo, a što njegova dopuna, opet kažem isto fantasy.  Rezimirajući, možemo reći da je pletenje je velika mogućnost da će vaše bebe ormar elegantan, moderan i svestran.  Vladimir Ja Linnik mlada majka, 2011  . Sva prava pridržana.  U slučaju potpuno ili djelomično korištenje materijala s web-mjesta aktivni link na izvor. Na temelju materijala www.yamolodayamama.ru

kukičanje, uzorak, kuka, igla za pletenje, pletenje, pletenje