o pletenje

 

Pletene kaput

Nemojte se ograničiti na tradicionalnim bojama, oblicima i klasični obrasce. inovativni dekor to je ono što treba razlikovati tvoj kaput ručno njegovi rođaci. Dizajner Victoria Shepeleva radi na puno pletenih odjeća.

Njezin model ima podebljano korištenje dijelova i uređaja, nisu karakteristične za odjeću: to je sve vrste ruffles, volanima, volanima, više navikli na elegantan bluze i haljine, a ne u kapute i jakni.  Sve vrste draperija nešto izmijenjena u sloju su mnogo veće, a ponekad i zamijeniti ovratnik, rukava i donji obloge su.

Povezano uz žbice, volanima i ruffles mekši, povodljiv, napravio kuka, oni su stroži, držati u formi, dobra težina do dna kaput modela bolje uklapa u oblik, platno ne deformirati tijekom hodanja.  Osim draperije je dobro koristiti lisnato rukava: oni mogu biti izdvajali zajedno nekoliko puta, kao i druge srednjovjekovne haljine, ili biti širok na vrhu s uskim visokim cuffs.

Ti rukavi izgledaju neobično ženstveno i romantično.  Victoria Shepeleva preporučuje korištenje vrlo velikih gornje odjeće i pribora: veliki gumbi različitih oblika, kopče, šivati ​​dekorativni elementi. Jedini uvjet je bolje ako je hardver izrađene od prirodnih materijala (drvo, koža).

Jedna od najprestižnijih modni i praktični materijali kokos, ti gumbi i kopče su vrlo jaki i nevjerojatno svjetlo, što je važno za čak najveći trikotaže tipke neće teret platnu.  Drugi sloj modni trend ukrašene krznom okovratnik strip ilipalto trend za jesen-zimu 2009.

Etomozhet biti fluffy lisica, lisica ilimeh podleoparda, izgleda odlično isogreet vsamuyu hladnim zimskim chtoochen dlyanas istinito. Pletene kaput yoVictoria Shepeleva ovdje i preporučuje da odstupaju od kanona i novi korištenja krzna, na primjer, arktičke lisice repa šivati ​​resama duž dnu proizvoda. Izgleda nevjerojatno šik!  Bogati dekor kaput, popularna početkom 19. stoljeća, vraća se u modu.

Sada možete jednostavno plašt ukrašen trakama, cvijećem i čipke. Na primjer, tradicionalne večeri haljine ručno čipke Bruges preselio u kaput, dajući rafiniran model ugled.  Elementi Bruges čipke možete ukrasiti rub ili šivati ​​tkanina na vrhu police, čine čipke cuffs i okovratnik puno varijanti i svi su spektakularne.

Također možete sloju u potpunosti otvorene-djelo ali, naravno, ovaj model ne čipku za svjež jesenji vjetar.  Umjesto toga, to će djelovati kao kaput elegantno kardigan.  Tema pletene dlake da li volumen i umjetno deformirane ili priljubljena i glamurozna, kao relevantni kao i uvijek proizlaze pada.  Mnogi dizajneri nude da će mu dati u korist tradicionalnih jarka kaputi i kožne jakne.

Pletene kaput daje puno više šarma, pogotovo u kombinaciji sa svjetlom cicani i svile večernje haljine.  Štoviše, oni imaju jedan vrlo važan prednost od kože, pamuka i tvida predmeta Vanjska odjeća tako veliki plesti izolira tijelo, koje ponekad ne zahtijeva nikakve dodatne opreme, čak i na temperaturi nula. . Pletene kaputi ove sezone je pravi revoluciju u svijetu odjeća.

Od sada, kaput ne skriva ispod ljepotu slike, već je njegov temelj. Najviše duga dlaka s teksturom pređe jarke boem šik stil Prikaži: gipkost, hrabrost, misterija, ako je vaš karakterne crte, a zatim pleteni kaput napravljen samo za vas.  Jersey je vjerojatno najbolji materijal za polu-sezoni odjeću.

To je velik kao casual odjeća, a često i elegantan kao mogućnost izlaza.  Alternativa kaput može biti popularan u jesen-zimu 2008/2009 sezone rt-pončo ili tunika svijetle, spektakularne model slobodnog plesti ili pletene jakne. Glavna stvar koja je bila topla, ugodna i uvijek elegantna.  Foto: Vjačeslav Belous. Na temelju materijala sheru.ru

delikatna, haljina, yo, yo, uzorak, igla za pletenje