o pletenje

 

Rova kaput

Svaka vrsta odjeće kako bi pronašli svoje mjesto u ormar modernog čovjeka, imali smo na neki način da ide. A mnogi od njih su izvorno dizajniran ne kao casual odjeća, a na primjer, ili kao radna uniforma.

Dobar primjer je Početna stranica na datum, vrsta odjeća - jarak kaput, povijesti i evoluciji koja je od početka do danas nije manje zanimljiv nego moderne i svijetle model ovu stvar.  Kao što su mnogi pogađate, jarak kaput nije bio skovao za obične ljude, a za članove britanske vojske koji je služio i borili se za svoju zemlju.

Kaput ime jarak se sastoji od dva engleskih riječi i jarak kaput, od kojih prvi označava jarak, dobro, drugi - kabanica.  Prvi kreator jarka dlaka je britanski dizajner Burberry (Burberry).  Što je to odjevni predmet? Rova kaput - to je dvostruko grudi kaput, gumb-dolje, s ovratnikom i kao tipični vojni detalje kao što su Epaulettes, jaram leđa, traka na rukavima i vezanje pojasa.

To je tako možemo vidjeti jarak kaput sada, jedina razlika. Što stil je postao blizak dolikuje i graciozan linije siluete.  Rov sloj se smatra pretkom Mac.  U razdoblju od 1899-1902. Rova kaput je napravljen od patentiranog Burberry vodootporne tkanine - gabarden.

Poseban način tkanja pređe može postići učinak dijagonale grebena, kroz koje tkanina nije dozvoljeno kapi vode da biste dobili u svoj plašt. Njegova prednosti u odnosu na gume materijala građenja za Mac računala - to je ujedno i mogućnost da prođe zrak. Dakle, jarak kaput od Burberry su značajna za tvrtku i doveo njezin uspjeh.

I za vrijeme Prvog svjetskog rata, rov kaput Burberry je sastavni dio uniforme 500.000 vojnih časnika Njezinog Veličanstva.  Nakon rata ogrtač nije bio samo vojnim uniformama, i postao popularan s putnicima. Sredinom XX. stoljeća je o povijesti jarak kaput, kao što su vrijeme njegove promocije holivudskih zvijezda, koji je, treba naglasiti, pomogli su donijeti u modu i majice i tenk vrhova, i  I mnoge druge vrste odjeće.

Široki zaslon i svjetskoj sceni - to su glavna mjesta koja su donijeli slavu svim subjektima u ormar.  Tako  rov kaput u garderobi, prvi naselili urbani ljudi, a kasnije je postao dio slike i lijepši spol  . Plašt se može vidjeti u takvim filmovima svjetske kinematografije, kao što je Doručak kod Tiffanyja, gdje je nosio heroina Audrey Hepburn, kao u filmu Kramer vs Kramer s Meryl Streep u naslovnoj ulozi.

Kao jarak kaput je danas, svojim dizajnom i izgledom ne razlikuju se mnogo od klasičnih modela odjeće. Međutim, nove ideje, također, nije bilo. Moderni dizajneri dolaze do zanimljivih varijacija boja i dekor ovog stilski kabanica je ukrašen sa svojim neobičnim elementima, skratiti i produljiti, šivati ​​sve vrste tkanina, kombinirajući ih.  Drugim riječima - evolucija se nastavlja! Na temelju materijala www.wildberries.ru

Povezani postovi:
  1. shema
  2. jo