o pletenje

 

Moderan kaput pleteni kaput

Pletene modela s opisom najduži i najširi Dlaka sada teži nešto više od kilograma. Sve tvari u pređe, odnosno njegov sastav i predenje novih tehnologija, kroz koji pređe dobiva dodatne volumen, a zatim postaje svjetlost kao pero. Štoviše, to ne tone, a povezane proizvod iz nje drži svoj oblik dobro.

Odaberite kaput pomiješan pređe s dodatkom poliamida, što čini proizvod vrlo jak, i brige za njih lakše. Od toga je pređa pletene dlake brzo i jednostavno, njegova potrošnja uvelike je smanjen, ali relativno malo za takvu "velike" težine proizvoda je sigurno, da će nastaviti rasti u dužinu. Važno: ručno oprati, sušene u ovom proširen oblik podloge!

Elegantan kaput, napravio uobičajeni obrazac patenta mješavina pređe u Bordeauxu. Luksuzni predmet, ali je dostupna za početnike: za obavljanje, svojim spektakularnim olakšanje uzorak dovoljno da bi mogli plesti i širit samo lica petlje. Grb prirodne vune pletene dragocjeno pijeska boje. Odvojivi ovratnik od paperjast lažno krzno, dajući kaput određeni stil, izrezati i šivala brzo i jednostavno.

Detaljne upute za pletenje i šivanje     Dlaka se na njegov gležanj. Na unutrašnjosti napa, povezana s skupno i svjetlost pređe je jako toplo i ugodno. Elegantan kaput pleteni kaput uzorak plestiŠto bi trebao biti u hladnim vremenom!

Savršeno nadopunjuju hodanje ormar. "Bezdimenzijski" šarenilo pončo, osam međusobno povezanih plesti kvadrata plus golf plus okružuju ovratnikom i dugim gustim skuta Da je koncept u pletenina "mali crni kaput," kao mali crni Prerušiti vysoykoy u modi, to će izgledati točno kao model Raglan povezan s ploče pletenica pojaseve samo jedna vrsta - i ženstvena i snažan povratak 70-ih: meka teče kaput do njegove zglobove.     Model je opremljen sa ovratnikom, zip-dolje od vrha do dna i prostran "ažur" džepove.

Funkcionalne, lijepo i moderno! Tanki sloj MIDI odnose delikatna reljef obrazac pređa bojenje, uz dodatak presjeka moher pređa. Vrlo elegantan i ženstveno modela modela je izrađen od mekog moher pređe u slabim twist dvije teme.     Tselnovyazanye džepove kaput, bez razbijanje uzorak, križ "kose" Maxi upravo širina - to je lijepo i praktično! To je slučaj kada je patterned pletenje je kontraindicirana.

Željeni učinak postiže se isključivo kroz resast pređa koja tvori površina neugledan web jedinstvene gustoće. Premazati bez zatvarači sa dva džepa. lako se uklapa i vrlo brzo je još jedan model hrđe boje pređe podsjeća na krzno. Vrlo topla-pončo nosio veliku alternativa kaput, obrasci dijamanata, pletenice i pleteni "kvrga" ukrasiti ovaj model od nebijeljenog pređe.

Ovo je ekskluzivni luksuzni kaput ne normalan i vrlo učinkovita kombinacija teških reljefni dres s fluffy krzna.     Bez nje gubi odvojiv ovratnik i dodir pretvara u ekstravagancije elegantan shazyubl na kojem irski klasični obrazac se pojavljuje u punom sjaju! Kukičanje Eton ovratnik, dajući model savršenstva, krzno nije prepreka! Klasične u svakom pogledu.

Skladan dizajn, bogate boje čiste, udoban dužine, umjerene glasnoće i bez osnovni završiti ovo Model zahtijeva odgovarajuće dodatke: ovaj kaput je najbolje stati ravno uske hlače, i cipele od elegantne cipele ili čizme s potpeticama pluća.

petlje, uzorci pletenje, uzorak, odjeća, pletenje