o pletenje

 

Pink pleteni kaput

Pink pleteni kaput uzorak

Pink plesti kaputi za djevojčice Veličina: potrebno: 250g ružičasta «Vernito" nit (250gr/280m) ( 50% vuna, 50% pamuk), 4 duguljaste bijele tipke, uske vrpce ružičaste i smeđe pojas širi za cvijet, Pletenje S Kaputi nit je pletene u 2 slike. Natrag: Birajte 55 i Petlja Knit Biser židak (shema I) W onda vidi uzorak na obrascu P. Svaki redak 15 na obje strane oduzeti jednu petlju 2 puta.

Povezivanje 29cm, započeti oduzimanje za armholes: u svakom drugom redu, jednom u 4 petlje, jednom od tri i jedne dvokrevetne.     Raditi čak i onda pad. Vezivanje 13cm otvor za rukav zatvorite sve petlje. Prije: Poziv za 35 petlje, kao i Tie natrag. Unutarnja granica petlje (6 petlji) Tie biser uzorak. Povezujući 39 cm, početi da se s vrata petlja: u svaki drugi red dva puta u šest petlje.

2 cm i druge poslove, čak smanjiti. Zatvori petlje. Rukav: 35 Tip Kravata petlje i biser uzorak S onda vidjeti plesti uzorak na obrascu koji povezuje dva AP 5cm rukav, započeti oduzimanje: u svakom drugom redu s obje strane nekad u 4 petlje, jednom u 3 i jednom s 2 petlje . Preostalih 5 cm raditi čak i smanjiti. Povezujući rukav u nizu, u blizini 2 puta 2 petlje, u neposrednoj blizini, te o čemu petlje.

Collar: šivati ​​sve detalje, tip vrata Knit 38 petlje i biser uzorak U svakom drugom redu na rubovima i sredini je dodan jedan loop.     Povezivanjem svih 9 cm u blizini petlje. Završi: Svi bridovi vezati udicu na shemu III. Šivati ​​na gumbe. Cvijet Kravata u shemi IV i ukrasiti s trakama.

Uski pojas nekoliko puta omotati oko linije, škripac koji se proširio ne, i proći u sredini cvijeta. Široki vrpce folijom svaki latica. Na temelju materijala kniti.ru

Povezani postovi:
  1. Pletene Igračke
  2. kukičanih haljine

uzorak, krug petlja, cvijet smeč