o pletenje

 

Ništa nije kao toplo pletene dlake

Ništa grije hladan jesenski dan ili kišovito jutro, kao i dlaka. To stvara kompletnu sliku, stvorio žene, dodajući dodir elegancije i sofisticiranosti.  Lijep izgled i udobnost su napravili plesti stvarne sloj nadolazeću sezonu 2011.  Zanimljivi stil i originalnost omogućili pleteni kaputi postati izvanredan član jesensko-zimskom kolekcije predstavili modnih dizajnera.

Pletene kaputi koji su uključeni u jesensko-zimskom zbirka američki dizajner Tracy Reese, podsjećaju, ništa kao jakni.  Dlaka od Reese će izgledati odlično kada ga stavite zajedno sa svilenim platiti, batilonami klasične i široka pantyhose. Zastupljene u zbirci dizajnera modela pada pleteni kaput je prekrasan spoj elegancije i jednostavnosti, praktičnosti i udobnosti.

Jedan od najpoznatijih modnih dizajnera, čiji je kolekcija uključuje pleteni kaputi su C Ništa grije kao pletene kaput haljinui Gabbana D. Dolce. Predstavili su svoje modele ukrašene geometrijskim oblicima (sob, pahuljice).  Međutim, najromantičniji model pletene kapute su predstavljeni dizajner Sonia Rykiel mekana roza dlaka s valovitim crtama.  Kakav plesti kaputi odabrati?

Dizajneri predstavili kolekcije pletene kapute pružaju velike mogućnosti za izbor.  To može biti kao bijela i siva boja dlake.  Kaputi povezane samostalno ili kupili u trgovini  kaput s velikim pletenicama ili imaju neke etničke uzorak, skraćivanje ili produljivanje kaput.  A ipak, prema stilista, najpopularniji će biti pletene dlake u vojnim stilu.

Plesti kaput je jedan od najpotrebnijih i zgodan odjevnih predmeta koji vam omogućuje da označite svoju korist jedinstvenost i individualnost. Na temelju materijala iz Ya-modnaya.ru

Povezani postovi:
  1. jo

haljina, pletenje