o pletenje

 

Jednostavan u izvršenju pletene dlake

Jednostavno pletene dlake u obavljanju mješavina pređe iglica stati žbica broja 7, tako da možete vezati vrlo brzo i jednostavno! Razina težine: početnik. Igle za pletenje s opisom dlake. Trebat će vam: 1150 (1250) g ​​bordo Tweed pređa (55 m/50 g) igle broj 7, 9 tipki. Podvezica: osoba. i izn. str - Pojedinci. § Patent uzorak.     1. str (P izn ..): * 1 pojedinaca, biste uklonili dio s yo izn, K1...

2-D, str (Licenca str): Uklonite dio iz yo kao izn * plesti petlja s jo BME snage pojedinaca, biste uklonili dio s yo izn... Treći str: * plesti petlja s jo s ljudima, ukloniti dio sa yo izn, K1... Ponovite 1 puta 1-st P. i potom ponavlja u 2. i 3. str. Lako performanse pletene kaput haljiniigle za pletenje s opisom dlake. Gustoća Pletenje, patenta uzorak: 9,5 OPS-a i p 26. = 10x10 cm pletenje iglice s opisom dlake.

Natrag.     Dial 51 (55) STS i pletu između kroma. Patent uzorak.

56 cm od ruba dial-u blizu obje strane armholes 3 OPS-a i u svakoj 2-m, str 1 x 2 x 1 i 2, itd. Na vrhuncu armholes 22 (24) cm od lozhit-dekoltea za prosječno 13 STS i završiti obje strane dionice, ali u isto vrijeme u blizini ruba izrez u 2-m, str 1, br Istovremeno s početkom cut-grlo ste blizu ramena kosina na obje strane i 3 STS u svakom 2-m, str 2 x 4 (5) Na vrhuncu otvor odjeljak 2 cm sve petlje treba oduzimanjem. Igle za pletenje s opisom dlake. Desnoj polici.

Dial 31 (33) STS i fra između pokazuju krom. Patent uzorak, sa barova početi plesti s 8 § podvezica obvezujuća. U sredini trake ravnomjerno se obavlja prije stanke 6 rupa za gumbe (u blizini 2 STS u redu iza njih ponovno biranje.) Su ispunjeni na lijevoj strani otvor za rukav i ramena kosina, kao i na leđima.

Na 72 cm od ruba bora, odgoditi za rezanje planine od polovice petlje trake i zatvoriti u svakoj kući od 2-m, str 1 x 3 i 2 x 1 N. Na vrhuncu ste izrezali 8 cm, petlje treba je spušten-minirano. Igle za pletenje s opisom dlake. Lijevo sprijeda komad: Knit simetrično i bez rupa za gumbe. Igle za pletenje s opisom dlake. Rukavima. Da biste dobili 21 STS i pletu između kroma. Patent uzorak.

Da biste dodali rukava konični na obje strane u svakoj kući od 8-m, str 0 (3) x 1 bod u svakom 10-m, str 3 (9) x 1 bod u svakom 12-m, str 7 (0) x 1, Br. 46 cm od ruba mozaika zatvoriti doused rukave s obje strane i 3 STS u svakom 2-m, str 1x2, 8 x 1 x 2 i 2 N. gulaš izli preko tebe, 10 cm u blizini preostalih desnom tipkom shiesya petlje. Igle za pletenje s opisom dlake. Montaže. Izvršite rame šavova.

Za kretanje ovratnik na kružnim spirale čestica u tijeku spojnica tanjure i dodatno dobiti N. 41 Link 20 cm, sa petlje traka za plesti platoch razdoblju viskozna, a ostatak petlje plesti uzorak patenta. Nakon 2, 8 i 18 cm na desnoj strani za obavljanje bar na rupu za gumbe, a zatim zatvoriti petlju. Šivati ​​rukavima, malo priposadiv na doused. Pokrenite strani šavova i spojeva vrećice.

Obmetat otvora za gumbe. Šivati ​​na gumbe.     Svi šavovi su lagano otparit. I to nužno romantični Apeliram na Vas.

Igle za pletenje s opisom dlake. Kako plesti.Na temelju materijala sviterki.ru

yo, yo, krug pletenje haljina