o pletenje

 

Dlaka pletenje

Knit kaput žbice. Pletene kaput razgovarao s opisom početne vam toplo u jesen hladnu. Za uređenje pletene kaput žbice koristiti perle. Veličina: 44 / 46 vam je potrebno. : 1400g crno-bijeli i malo pređe za vezenje (100% vuna), ravno žbice 7, 8, 10 tipke, perle. Pletene kaput razgovarao s opisom.

Double guma: kontrastne nit prikupiti pola potrebnih dio prvi str:. * Rad navoj vezati 1lits, 1nakid *, ponovite postupak od * do *. 2. str:. * Plesti yo ljude na povlačenje 1P. kao izn. provyazyvaya ne, nit prije posla *, ponovite postupak od * do *. Treće i posljednje, str:. * 1lits, Ukloni 1P. kao izn., nit prije posla *, ponovite postupak od * do *, u gotovom dijelu kontrastne nit otopiti.     Gumica: naizmjence 1lits, 1izn..

Prednja površina: ljudi. str osobe, itd., u izn. str izn. N. uzorak izduženog petlji: 1., 2., 4. i 6. P. svih osoba. Treći str:. 1lits * 1lits, 1 izduženi dio (plesti 1. stavka na lijevoj strani krakova osobe bez uklanjanja, mjesto nit prije posla i zaokrenuti lijevi palac, stavite nit rada.. , plesti isto dio osobe. upletena, 1 yo i proširiti za 2, samo da dijelu koji se odnosi na pravo žbice) *, ponovite postupak od * do *, 1lits. Gustoća pletenje: 12P. i 16R .= 1010 cm.

Natrag: na žbice 7 vrsta 59p. i suradnik 4p. Dvostruki elastični i 6p. brisač. Zatim plesti 8 krakova osoba. glatku površinu, preko umetnut 28cm od ruba lakoća s obje strane u svakom 12-m, str Zrazy na 1P. Kroz rub 60cm od izdavaštva dodati na obje strane 1P 1 put.     Kroz 70 cm od ruba dial-u armholes za kosina na obje strane blizu 1 put 2n. , a zatim smanjiti u svakoj 2-m, str 15raz na 1P.

88cm od ruba dial-u da zatvori preostalih 21 § prednji desni dio: na 7 krakova tipa 38p. i suradnik 4p. Dvostruki elastični, a zatim 6p. brisač provyazyvaya prvi RFP. Dvostruki elastični. Idite na igle i pletivo 8 Sn. Dvostruki elastični, 7s. gume i 28P. osoba. glatkoće.     Nakon 28cm od ruba pripremi smanjiti lijevo u svakom 12-m, str Zrazy na 1P. Kroz rub 60cm od izdavaštva dodati lijevo 1 put u 1H.

Nakon mozaik 70cm rub kosina za lijevo otvor za rukav 1 put blizu 2n. i onda poletjeti na lijevoj strani svake 2-m, str 15raz na 1P. Nakon 82sm od izdavaštva do ruba ubojica odgoditi prvi 10s. i onda poletjeti na desnoj strani u svakom 2-m, str 5raz na 1P. Nakon 88cm od ruba do zatvoriti preostale dial-u 6n. U isto vrijeme za obavljanje 6 rupa za gumbe (2p. zajedno osobe., 1nakid) nakon prvog 5n., Prvi na visini od 6 cm od donjeg guma, ostatak intervalima 13P.

Lijeva prednja komad: Knit simetrično, bez rupe za gumbe.     Rukav na iglu biranje 7 Hodgson. i 4p. Dvostruki elastični i 8P. brisač. Idite na igle i pletivo 8 osoba. glatke površine, preko 16 cm umetnut s ruba dodati na obje strane u svakom 12-m, str 5raz na 1P. Kroz 52 cm od ruba dial-u blisko doused rukave s obje strane do 2n 1 put. , a zatim smanjiti u svakoj 2-m, str 15raz na 1P.

70 cm od ruba do zatvoriti preostale dial-u 6n. Graditi i završiti: ne rame šavova, šivati ​​rukava, ne šavova na rukavima i strani šavova. Za ovratnik na žbice 7 bodova na vratu 77p. i plesti sljedeći. kako slijedi: Sn. Dvostruki elastični, 7s. guma, 57p. uzorak pruži, 7s. gume i Sn. Dvostruki elastični.

7 cm vode 4p. Kaputi pletenje shemadvostruko elastičnim i zatvorite sve N. U tom slučaju na prvi i posljednji str. uzorak izdužena petlje pokrenuti u rupu kao što su, stavljajući ih u odnosu na prethodnu one. Za remen na žbice 7 tipa 13P. i suradnik 4p. Dupli rebra, idite na iglu 8 i pletu elastična, provyazyvaya prvi i zadnji 2n. osoba. glatkoće. Kroz te kroz ZSM 52cm sastaju u sredini str 1 rupa za gumbe (2p. zajedno 1nakid).

Premjestiti na 55cm igla 7, povezane 2p. Dvostruki elastični i zatvorite sve N.     Šivati ​​gumbe lijevo osam polica i 2 tipke sa strane šavova na udaljenosti od 4 cm od početka kosina armholes, svezati pojas. Trčanje na policama vez uzorak. Pletene kaput razgovarao s opisom. Magazin za pletenje za odrasle.

yo uzorak, shema, yo, pleteni elastična, igla za pletenje