o pletenje

 

Pletene igračke

Pletene Igračke za pletenjeDanas je postala vrlo popularna plesti kukičanih igračke. I kako se to zove strast, kao i kukičane Igračke? Mali kukičane amigurumi igračaka dobiva svoje ime od dvije japanske riječi "ami" "plesti" i "nuigurumi" "soft igračka". Sada je postalo jasno da moda za minijaturne kukičane stvorenja došla nam je iz zemlje izlazećeg sunca u Japanu.

I to ne samo modni, ali "bolest" pod nazivom "amigurumi". Amigurumi je minijaturni igračke, često s likom lutke ili životinja. Prvo, veličina. Oni bi trebali biti smješteni u dlan, i drugo, proporcije. To je običaj kukičane igračke s velikim glavama i malim nogama (ili bez), i treće, emocije. Igračke, kukičanje, mora biti "živ", s očima, nosu i osmijehom.

Njuška na veliku pažnju, jer pletene životinje moraju biti animirani, a četvrto, način pletenja. Amigurumi treba biti neprimjetno i pletene okrugle. I djeca i odrasli priznaju se u ljubav i veliku naklonost kukičanih bića, oni se koriste kao čari za torbe i tipke nalaze se u automobilu, ukrasite svoju kuću.

Više uznemirujuća stvoriti najbolje ručno izrađeni dar za rođendan, Nova godina, vjenčanja ili samo bez razloga. Ručno igračke će oluja pozitivnih emocija, pozitivne emocije i dobro raspoloženje. A vi sami ikada pokušali plesti igračke? Ako želite spojiti amigurumi, možete pregledavati našu web stranicu za pletene igračku, a zatim za novim ljubimcem. Na temelju materijala knittoy.ru

Povezani postovi:
  1. rebro pletu

pletene igračke, pletenje