o pletenje

 

Većina pletenih igračku

Tko kaže da igračka posebno "dječji" dar? Odrastao djecu samo ljubav dati i primiti dar igračke. Osobito, ako su igračke vezani strane, apsolutno jedinstven i ekskluzivan. Većina pletenih igračka je tako ugodan na dodir, home-kao što je udoban, da malo ljudi ravnodušni.     I bez obzira na kojima je namijenjen kao dar prijatelju ili dragi dijete natječaja.

Usput, mekani pleteni ručni igračke su izrađene od ekološki prihvatljivih materijala, te stoga neće naškoditi ni najmlađe. Osim toga, za ove igračke su vrlo lako da se brine za njih može biti oprana i sušen kao i obično ili kačkani osjetljive proizvode. I to onoliko često koliko je potrebno igračka neće izgubiti svoju atraktivan izgled. Pletene Igračke može poslužiti kao izvrstan božićni poklon.

Dovoljno da bi igračka u obliku smiješno životinjskih figurica koje simboliziraju narednu godinu. Pa, ako igračka je izrađena u "brand" u boji koja je također veliki korporativni poklon osoblja, kolega, poslovnih partnera i potencijalnih kupaca. Također, ne zaboravite da je svaka osoba smatra sebe pojedinca, svijetao i originalni.

Ekskluzivne darove, kao što je izvorni pletene igračke koje postoje samo u jednom primjerku ponovno naglasiti jedinstvenost podario.     U međuvremenu, pletene igračke, pa čak i vrlo lijep interijer detalja i izvrsne performanse u ulozi unutrašnjosti dar. Isti tip jastuci, vaze i čipke salvete je tako dosadno, uvijek!

Daj čovjeku posve originalno pletene zeca s kravata-"leptir" i vidjet ćete kako "podesiti" će biti ugodniji boravak koji će krasiti ovaj zeko. Trio nevjerojatno šarene kukičane tigrovi tipična "tigar" boja ne samo da uzrokuje osmijeh u bilo kojem promatrač, ali dodaje malo egzotičnog interijera sobe i suncu.

Kada pletene majmun sa dreadlockse, u kaki gaćice na licu bilo kojeg čovjeka u cvatu tako dobroćudne zabava uhmylochka i originalni, ova igračka. Pletene psa s brnjicom dira aktivira neodoljiva želja da se rukama, maziti, i, na kraju, da spava s njom u rukama na njegova omiljena kauča. Pametan rat u smiješno haljini mogu izazvati divljenje filigrana tehnika.

Bijeli miš sa ružičastim-ljubičasta cvijeta zasigurno će pobuditi entuzijazam za osobu kojoj ste ga dali. Čak i ako je u životu nije previše dobro da glodavaca. Pa, ako ste bestowed na ljude općenito ne toleriraju ni glodavaca u obliku pletenih igračaka, a zatim dati ga prekrasan mačka ", britanski" aristokratske boje.

Mačka svibanj čak biti "opremljen" kišobran ili vlastite zalihe hrane u obliku stisnutu pod nogom pletene svjetlucave ribe. Naša pletenih krava sa sitnim zvono oko vrata i jednom imao vrlo prestižnu nagradu jednog od ruskih natjecanja robe. Možda je to razlog zašto ima tako ponosni izgled.

Usput, dok muškarci izmislili tkanina s dugim drijemež, kao što su pliš, odnosno kukičane Igračke Pomislio kao omiljeni "meke" zabave čovječanstva.     Pletene igračke mogu biti mekani, a ne vrlo glomazan i "pola prazna", tako da je prikladan za pričvršćivanje glavu kao kauč jastuk. To sve ovisi o vašim željama, materijali od kojih igračku i svoje veličine.

Ali, svaki od naših igračaka ima besprijekornu tehniku ​​pletenja, te u svakom ljubavlju vezanih figure životinja, osjetio talent i tople ruke gospodara, koji su stavili u igračku dio njegove duše. Također možete naručiti od nas kao dar prijateljima ili korporativni logo.     Za narudžbu nazovite: +7 (495) 210 04 41 Na temelju materijala www.jemper.ru

haljina, pletene igračke, pletenje