o pletenje

 

Pletene zečeva

Pletene zečeva kukaU ovom trenutku je došao pletenje možda najpoznatiji i ljubljeni obliku rukotvorina svih majki. Uz pomoć igle ili kuke može se odnositi na izvorni Uskrs darove u dar djedovi i kumovi, kao i koristiti ih kao A. Pilići i zečevi su među najčešći simbola Uskrsa.

Pletenje može biti kuku ili igle za pletenje. On svibanj pravedan biti plišane igračke ili "grijač" za uskrsna jaja. Igračke može biti zabavno djecu, i "grije" ukrasiti svoj Uskrs stol. Pletene Uskrs zečevi i pilići su proizvedeni dovoljno brzo provesti samo jednu noć kako bi se osiguralo da vaše kuće podnio male "jedinicu" u ovim lijepim životinjama.

Postoje dvije mogućnosti. Prvi je u potpunosti povezana jaje, ispunjen sa sintetičkim padding. U pravilu, oni su pletene pletenje, ali možete koristiti i kuka. Ove pletene uskrsna jaja mogu biti izvorni problem, na primjer, da ih vode na koš (klasični verzija), ili ispuniti njihove pladanj jaja, ostavljajući ga otvorite (za izvornu verziju).

Druga mogućnost je da se kuka vezanje običnih jaja. Takva fishnet pisanica bit će pravi ukras interijera, međutim, nad stvaranje će raditi. No, rezultat je vrijedan! Ove jaja mogu biti bandaged za objesiti na Uskrs stablo ili samo grana vrbe. Ljubitelj pletenje stvara cjelinu Uskrs pjesme koristeći konac i kuka (žbice).

Oni su podići raspoloženje i ispunite svoj dom svečanu atmosferu. Probajte i vi naučiti pletenje Uskrs! Na temelju materijala iz aktivnih-mama.com

kuka, igla, ažur pletenje