o pletenje

 

Pletene igračke su darove koje će zadovoljiti svakoga

Pletenje igračaka donosi posebnu poslasticu. Možete pripremiti darove koji će zadovoljiti i djeca i odrasli. Jednostavan posao potrebno puno zabave. Detaljni opisi i shemu pomoći da shvatimo.     Ostaci pređa i potrebe sintepon (sintetička vuna).

Da Hare Trebat će vam krzneni pređa! Visina pletene zec ca. 40 cm, pletenje.     Tko je to? Žaba putnik ili pravi princeza žaba? Pofantaziruyte sa svojom djecom.

Visina pletene žaba cca. 15 cm, pletenje.     Obitelj medvjeda Vyazanyey medvjed tata, mama medvjed, i medvjed. Ovi miševi mogu biti povezane iz ostataka pređe. Oni izgledaju stvarno, iz ušiju, nosa, očiju, brkovima i repovima kovrčava Ovi slatka psi ne gristi!

Crno-bijela, nerazdvojni prijatelji - mali psi, ručno pletene, velike igračke za djecu. Uzmi za pletenje zavoljeti pređe i ljubazan mačke sladak, ljubav njih i odrasle i djecu. Kravata igračka mačka nije teško. Preporučamo malo fuzzy pređa.

Nos izvezena s ružičastim navoj za brkovi može koristiti liniju.     Duljina 45 cm Igračke za pletenje pletenje. Pletene igračka bubamara podsjeća dijete ovog ljeta. Toy i čarape, povezani su u istom stilu. Trebate dvije tipke u obliku ladybugs i sintepon ili pamuk, riža krila pletenje.

Leo, također, može biti kod kuće! Toy lav može on biti dobar poklon za djecu koja su rođena pod znakom lava. Imate li vremena za pripremu dar.     Visina cca igračke. 17 cm pletenje. Pletene crna Burenka šarmantan!

U ušima joj "zlato" naušnice, vrata i zvono. Visina cca igračke. 35 cm pletenje. Jolly vlakana.

Tijelo vjeverica se odnose na igračke iz vune, a rep i uši, a koristi lažno krzno.     Visina cca igračke. 26 cm pletenje. Panda majka i njezina beba prekrasnih odnose iz meke crne i bijele pređe s dodatkom moher. Uši i rep su od životinja u obliku pompons. Visina cca igračke. 26 cm     Kukičanje. Plišane igračke, sva djeca biti će oduševljeni! Ili možda odraslih - onih koji vjeruju u sretan čari.

Odaberite ono što vam se sviđa - pas, miš, ili pijetla, i sigurno doći na posao. To ide puno brže nego što mislite, i naći ćete vrlo jednostavno, jer izvršenje svakog detalja red nakon redak igračke je opisan u detaljnije upute. Visina cca igračke. 22 cm Kukičanje i žbice. Corydalis u gnijezdu i jajima mnogih - učinjeno žbice.

Samo rep perje ušivenim i kukičanih na kraju kukičanje. Igračke, a ne samo - smiješno Grijači za jaja, uživajte djecu, ukrasite vaše kuhinje će biti dobar poklon za Uskrs.     Visina cca igračke. 11-15 cm za pletenje. Dragi Robbie Belek ocheno radoznao, on je sve divno interesno.Etot Belek povezane iz mekih pređe.     Wonderful igračke i dar za svoje omiljene djecu.

Duljina igračke cca. 40 cm pletenje. Bijela sova - baš kao i Harry Potter, s takvim ptica nije za svakoga.     Sova je povezan satena sprijeda, a umjesto oka gumba. Visina cca igračke. 21 cm pletenje.

Majmun - simbol 2004, napravio svoje ruke, sigurno će pronaći prijatelje među mlade i stare fanove.     Visina cca igračke. 45 cm pletenje. Djed Mraz - smiješno mali čovjek s debelim nosom. On pleteni remen i torbu. Pletene igračke darove koje će zadovoljiti sve kukičanihbrade i kose su izrađeni od resama. Visina cca igračke.

40 cm pletenje. Snjegović - jako smiješno gleda u šešir i šal.     Igračka se sastoji od malog detalja, koji brzo i jednostavno pletene. Dugi nos mrkva - također je spojen na žbice.

Igračke Visina cca. 30 cm     Pletenje. Zima zimice s njom najdraže vrijeme za pingvine. Pletene pingvin, on može biti dobar poklon za Novu godinu! Visina cca igračke. 32 cm pletenje. Šivati ​​na čipku deka sjajnu pletenica koja bi izgledati svečane slon!

Duljina igračke cca. 29 cm, visina cca igračke.     22 cm. Pletenje.

Slatka mala lutke može poslužiti kao suvenir ili blagdanske ukrase. Kravata ih je vrlo jednostavno popunjavanjem punila ili sintetičkog pluta umetnuti. Ako ostaviti otvorenim donjeg ruba pletene modela, dobijete lutku-bibabo koji se može nositi na prst i napraviti zabavna ideja, zabaviti djecu.     Visina igračaka cca. 10 do 14 cm materijala avemeri.by.ru

kukičanje, pletenje, kukičanje, pletene igračke, pletenje, shemu