o pletenje

 

Pletenih krzna

Kad izgovori riječ "krzno", odmah se sugeriraju dva epiteta - prirodne i umjetne. Krzno je prirodno - to je koža kunića, lisica, lisica, kanadska kuna, rakun, dabar, i umjetno krzno - je sintetičkih vlakana, i izgleda kao pravi krzno.  Nedavno sam došao preko kao kombinaciju kao pletene  Umjesto toga, vidio sam u trgovini ogrtač od krzna od takve tehnologije, a na prvi nisu razumjeli: je li moguće plesti krzna?

Zanimljivo je tražio, mislio sam - i evo rezultata.  Ideja Pletenje krzna (krzno pletenje, krzno pređa) pripada kanadskoj modni dizajner polje Lishman.  To je ona koja je prvi predložio da ne bi proizvode iz cijele krzna i krzna od tzv pređa. Sirovina za pređa su velike, i što je najvažnije, kvaliteta mink, dabar ili zec.

Obrada je kako slijedi: svaka od kože su izrezani strip, samo ne u ravnoj liniji, ali uz spiralu, tada strip krzna valjanih i nametnuti grid-based pamuka ili elastičnog materijala, a temelj može biti različitih oblika. Važno je da traka nije bila široka, vrlo tanka i vrlo gusta, tako da prihvatljive veličine 3 mm do 8 mm, tankih traka dobivenih iz najbolje od pahuljasto krzno s debelim membrane (donji sloj kože).

Fox, srebrna lisica, rakuna, kanadska kuna, lisica, tvor, sable pogodan za proizvodnju krzna niti, jer oni imaju dugu riskirati i dovoljno gusta membranu. No, zec i ovce - nisu prikladne, jer se na prvi - tanke membrane, dok je drugi - i samo kratku frizuru krzna, koji lišavaju proizvod fluffy.

Treba napomenuti da je vrlo Paula Lishman počeo upravo s zeca  .  Nakon rezanja trake tretiraju na poseban način da biste dobili puni krzna pređa. Iz pletene krznenu šubaruPrvo, trake mogu biti pijan u svrdlo i popraviti odmotavanje na brodu, povremeno istezanje i vlaženje. Drugo, možete koristiti nit-based, ili uokviren nit na kojoj se rana pod određenim kutom, krzno strip.

Nekoliko rezultiralo niti s umreženi zajedno da se formira jedan dugi.  Zbog krzna strip vezan s oko mreže baza, krzno je i izvan i unutar proizvoda. Ovaj proizvod je izvan plesti krzna pretvara dovoljno svjetla, a težina krzno ne postoji.  Osim toga, krzno pletiva nije naborani i drži svoj oblik.

Iz pletene dlake jakne su, kao i kapa, šalove, rtova, Boas, ponchos, jakne, stole. A to nije potpuni popis proizvoda plesti krzna: Tko zna, možda će netko ištanje to izraditi hlače iz ovog neobičnog materijala ovdje!  Osim nije vrlo dobar komada krzna može napraviti papuče ili torbu.  I što je najvažnije - alternativa uobičajenim krzno, na koje smo navikli.

Gle, sto godina naši potomci će se čuditi i reći: "Što je naše bake za pletenje vune? Čudno je to neki ... " Na temelju materijala shkolazhizni.ru

šešir, pletenje