o pletenje

 

Pletene zec priču

Sve znamo da krzno je bilo umjetno ili prirodno. Pletene zeko pletenje povijestiAli postojanje plesti znam nekoliko krzna. Sama ideja za pletenje krzna pripada modni dizajner iz Montreala, Kanade Golf Lishman, prvi put u sredinom 70-ih predstavili javnosti krzno nije cijele kože krzna i pređe. Sirovine za tu pređu je dobila od velikih i kvalitetnih kože zec, dabar, kanadska kuna.

Dugo vremena, Pavao držao tajnom tehnologiju proizvodnje krzna pređa. Tajna je otkrivena tek u 1998.  Da biste dobili nit krzna krzna netaknute izrezati spiralne trake, koje se zatim valjanih i početi nametnuti bazu, koja služi kao mreža od bilo kojeg oblika od pamuka ili druge fleksibilne materijala.

Trake treba biti širok kao vrlo gusta i vrlo tanka, pa je njihov optimalne veličine može biti 3 do 8 milimetara. Dalje, strip se tretira na poseban način za punu krzna pređa. Prvo, njegova vjetar na bušilica, kada odmotavanje, svojih fiksiranih na ploči, s potrebom da se protežu, a ponekad i mokrom. Zatim na navoj utemeljene na pod određenim kutom u vjetar traku od krzna.

Nekoliko lanaca dobiti crosslinked jedni s drugima da se jedan dugi niz.  S obzirom na činjenicu da je krzno traka vezao oko mreže baza, je krzno i ​​izvana i iznutra. Težini od krzna ne osjeća i pletene krznenih proizvoda dobiveni vrlo lagan i iznenađujuće nježan. Veliki plus je da plesti krzna tkanina zadržava svoj oblik, a ne naborani.

Briga za krzno pletenina i držati ga vrlo jednostavno, unatoč poslastica.  Za proizvodnju krznenih pređe savršeni su lisica, kanadska kuna, lisica, tvor, rakun, sable, jer imaju dugu riskirati i vrlo gusta membranu. No, ovaca i kunića nije pogodno, jer je prvi oštrog rezanja kratka krzna, a drugi tanke membrane. No, treba napomenuti da Paula Lishman je započeo s zečje krzno.

Najbolji sirovina za pređa krzno je kanadska kuna.  Od danas, napravio gotovo sve: jakne, kaputi, šalovi, kapa, rtova, ponchos, stole, Boas, jakne, ovo nije potpuni popis proizvoda ovog neobičnog materijala.  Pletene krzno je velika alternativa već nam poznate krzno. Krzno pletenina je postao jedan od posljednjih entuzijazam mnogih modnih dizajnera.

Odjeća pletenih krzno je vjerojatno da će biti u stanju pravilno braniti sretni posjednik teške smrzavanja, ali ove odjeću pod silu dodati notu posebnosti i neusporediv stilom u večernja haljina, i to ne samo zimi. Na temelju materijala www.mex-kmv.ru

šešir, pletenje