o pletenje

 

Pletene krzna

Nisu svi ljudi, čak i najpoznatiji "krzno foodies" znaju o postojanju takva stvar kao pletene krzna. Svi smo navikli na činjenicu da krzno može biti prirodne ili umjetne. Ipak, modna industrija ne stoji još uvijek, i sve nas preferiraju doma Moda profesionalno rade s krznom, tako da ona postaje cijeli novi izgled.  Danas, pletenje na vrhuncu popularnosti.

Mi sve vidimo na pisti u svijetu prљt-a-porter veliki izbor pletenih predmeta ormar.  Nema iznimke i stvari vezane za krzno. Praksa pokazuje da krzno može biti pletene, te da mu se odjeća iz njega dobiva jedinstven i vrlo originalni izgled. Dakle, ono što je pletene krzna? Što je proizvod pletene krzna, a kako se dobiva svoj konačni oblik?

Koje su prednosti krzna odjeće vlakana?  To je, zapravo, biti će objašnjeno u ovom materijalu.  Prvi govori o pletene krzno, bio je poznati kanadski dizajner Paula Lishman (Paula Lishman), koji je u 70-ih godina prošlog stoljeća predstavio je javnosti prvi proizvod tzv krzno pređa. Lishman dobila majstor kože prirodnih dabar, kunić i kanadska kuna.

Za dugo vremena dizajner Montreal zadržao strogo čuvana tajna vlasničke tehnologije za stvaranje ekskluzivne niti krzna. No, u 1998 ove tehnologije postale dostupne javnosti, a sve više i više dizajnera u svoje couture kolekcije predmeta plesti krzna.  Ovaj luksuzni krzno se često naziva krzna pređe ili pletene krzna.

Paula Lishman počela isto sa krznom zeca, a potom se preselio u preljev od dobrih pređe iz više elite i sable, kanadska kuna i lisica. Općenito, moderna furriers stvarno ne slave i zec krzno kao sirovinu za niti u ovom slučaju je mnogo više obećavajućom je kanadska kuna.  Kako se krzno pređe?  Krzno nit je kako slijedi.

Prije svega, svaka koža je podijeljena na male trake, koje se ne rezati ravnu liniju, ali spirala, respektivno. Drugo, što je rezultiralo strip je upletena i manipuliraju majstor na mreži fleksibilnih materijala, ili pamuk, koji je temelj.  Usput, ovaj okvir može biti potpuno drugačiji oblik.  Posebno je važna činjenica da je krzno traka s optimalnom širinom od 8 mm, odnosno, 3DO.

Usput, kažu stručnjaci, najbolji barovi su dobiveni od paperjast krzna, koja je gusta membranu. Popis idealan mehanizam za proizvodnju pređe su sljedeće prirodne sastojke: rakun, kanadska kuna, lisica, polarna lisica, tvor, lisica, sable ih s optimalnom riskirati duljine, a strugotina dobre kvalitete i guste. Nije najidealnije za proizvodnju krzna paperjast pređe je ovce i zec.

Pa. s kunić krzno strugotina suviše tanka, i ovce ostrižene kratko krzno, koje se ne može stvoriti "fluffy učinak." Najbolji krzna, od kojih se veliki pređa, kanadska kuna. Vratimo se tehnologija proizvodnje krzna niti.  Nakon rezanja svaku trakicu krzna je obrađen kako bi dobili čvrsta i izdržljiva krzno niz.

Zapravo, postoji nekoliko tehnologija za kožu. Najpopularniji program vjetrovi u spiralu bend krzna na redovnoj osnovi, nit ili uokviren nit. Međutim, nekoliko je rezultiralo vlakna su spojena u jedan, koji je rana na spool ili u loptu.  Krzno pređe za tekstura je nevjerojatno svestran.

S obzirom na činjenicu da je ovaj thread je rana oko jezgre mreže je krzno i ​​izvana i iznutra proizvoda.  Još jedna velika prednost pletenih odjevnih predmeta krzna je lagan i gotovo bez težine. Težini nit, kao što je slučaj s običnim vune ili akril veste su apsolutno isključene.  Proizvod fino pletenih krzna zadržava svoj izvorni oblik, tkanina se ne naborani, te je izdržljiv. Po istom.

Odjeća, krzno pređe ne treba obloge, jer unutarnje strane je vrlo ugodan za tijelo i ne uzrokuje nemir, kao, na primjer, vune ili akril teško.  Do danas, pletene krzno je vrlo popularan. Od su to napravili luksuz šalovi, lijepe veste, jakne originalni, slatka kaputi i ponchos, Boas, muffs, jakne, rtova, stole i tako dalje.

Neki dizajneri eksperimentirali s paperjast konac, naime, stvoriti hlače, MAXI-suknje i tunike krzna pređa. Proizvodi od krzna pletene je izvrsna alternativa tradicionalnim krzno, to je nešto zanimljivo i originalno.  Skrb za kukičanih odjeću od krzna nije teško. Jedino vrijedno znati je činjenica da članke krzna niti se ne može obrisati.

Nakon pranja ovaj proizvod neće dobiti apsolutno nema naočit izgled. Na kraju jesensko-zimske sezone je bolje dati kaput, jaknu ili ogrtač od krzna na suho čišćenje.  Takva delikatna ormar predmeta željene liječenja, te kao cijena takvog stava će služiti ne samo jednu ili čak dvije sezone.

Tako i velikih, pleteni krznenih proizvoda igrati ulogu edakogo dekorativni nego funkcionalne objekta, koja će biti zaštićena od smrzavanja vrijeme. Ako proizvod krzna niti apsorbira oštar miris parfema, kemikalija, dim cigarete, možete kod kuće da obrađuju s parom ili vrućim zrakom na dohvat ruke.

Ako ste iznenada mokro proizvod pletene krzna, da se osuši na ramena, a zatim postupati s parom ili vrućim zrakom, tako da u villi se ne zaglavi zajedno.  Držite stvari iz takvih materijala bi trebao biti na istim mjestima gdje je tradicionalno bunde ili kaput na suhom toplom mjestu, platno torbe s dovoljno strujanje zraka.

Danas mnogi od nas su kombinacija riječi "pletene krzna" podrazumijevaju uzoraka s izduženim i šarke. Krzno pređa plesti kukičanih uglavnom, pletenje, ili pomoću stroj za pletenje. Nemojte brkati autentičan krzno pređa i konac, koji ima "krzno učinak."  Do danas, jedan od najpopularnijih proizvoda su skupljeni ponchos krzno mink, rtova i svadbeni Boas.

Ove stvari izgledaju mekana, gotovo bestežinskom i elegantan. Ako želite krzno s obrasce (haljine, jakne, veste), proizvod pletene mink je savršen izbor.  Pletene krzno se razlikuje od klasičnih, a posebice činjenicom da je prvi dlake ne čini tako dugo, i obilje pletenje tehnika daje mogućnost za dekoriranje raznih proizvoda dizajna.

Odjevnih predmeta pletenih krzno biti savršeno kombinirati i nositi ne samo u zimi, ali u proljeće ili jesen.  Još jedan veliki plus pletenih krznenih proizvoda su malo jeftiniji od iste sitnice iz jednog mehanizma. Na primjer, lijepa jakna ili pončo pleteni od kanadska kuna stajat će oko tri puta jeftinije nego ili četiri tradicionalne mink dlake. U svakom slučaju, izbor je vaš. Na temelju materijala mp.spb.ru

Povezani postovi:
  1. plesti kape

sheme, pletenina, haljine, uzorak