o pletenje

 

Stil plesti haljinu

Kao dijete, naše poglede su nevjerojatno slični - ako vam ponuditi skupini u vrtu slikati nevjesta, rezultat je gotovo točno kopije princeze od struka malo širi od vrata i suknje billowing oblaka. Ako ponovite eksperiment nakon 10-15 godina, je vjerojatno da će biti da su reprezentacije jači spol promijenio neznatno, ali gotovo svaka djevojka može lako izvući  . Cut ažur plesti haljinuNeki nevjeste u potrazi za identitetom izabrao živopisan i ekscentričnim kostime iz kolekcije mladih dizajnera, drugi otkrivaju čari berba, još ne-trivijalnih ideja - pletene vjenčanja haljina.

Krojačice Iskusni se slažu da je proces pletenja ne uzme puno vremena - s iskustvom, vještine i slobodno večernja haljina će biti spreman za mjesec dana.  Ali ako dolikuje odjednom smatraju da je to mali ili veliki, i mladenka će se želite promijeniti oblik grudi ili uzorak na rukavima, zatim preljev može uzeti isti iznos od vrijeme.

Djevojke, koji se bave rukotvorine, ćete želite vezati svoju haljinu. U tom slučaju, da prisustvuju na izbor modela i potražnja pređe je najmanje šest mjeseci prije službenog datuma, tako da ne bi zabava u utrci protiv vremena, naglo haljina dovyazyvaya besane noći.  Ako riječ "pletenje" je uzrok vaše suradnji s vunene čarape, a zatim samo gledati za iskusni i odgovorni gospodar.

A najbolja stvar za tražiti nije na poruku zajednice na mreži, a jedan od mnogih foruma knitters, od kojih su mnogi šire uzorci njihovog rada. A čak i ako vam se svidja, to je sigurno i pitati prvo link na mala stvar, kao što su salvete s uzorkom koji će ukrasiti haljinu.

Cut plesti haljina može biti gotovo ništa, samo ograničenje - ne biste trebali odabrati previše zbijeno-dolikuje modeli s suknje, "olovke". Pogledajte veliki pleteni haljini siluetu, ravno ili suknja koja se širi, kratke ljetne opcije.

Ako mislite da je ovu haljinu će izgledati previše skromne i jednostavne, s naglaskom na doradu prsluk - to može biti elegantan kukičanih ruže, duboko vrat, okovratnik, tanke trake i vezeni s biserima.  U mnogim stručnim časopisima i niša web stranice su vrlo lijepa kukičane haljini s finim "čipke" uzorak.

Na žalost, kao tanki i nebitan uzorak je tužan downside: lako je pružio i deformirani i ružna haljina zatišje. Stoga, najbolje je da odaberete solidnu plesti haljina s klasičnim uzorak - klima petlje i barova. Da ne bi ispružio na nekoliko sati odmora, gledati kvalitetu pređe - najbolje dokazano mješavina pamuka i viskoze.

Još jedan savjet: ako ne odaberete osjetljivo klinac, a zatim zadržati ga ispruženom pod vlastitom težinom ili nakon dugog sjedala, pletena haljina može napraviti "slabljenja" - vrlo jednostavan i tanke čvrste svilenu haljinu tkanina.  Naglasiti ekskluzivnost odijevanja i ljepota pletenje, treba nadopuniti svojim elegantnim  . Na primjer, možete povezati podvezica, maleni torbu nevjesta, šešir ili turban. A za zimu vjenčanje savršeno uklapaju elegantan kukičana Bolero.  A ako i dalje imaju dvojbe - Odaberite pletene haljine, samo razmišljam o tome: u svakoj petlje to će zadržati topla i pozitivna energija od ruke da ju je stvorio, pa - svakako donijeti sreću svom vlasniku. Na temelju materijala www.nasvadbe.ru

pletene haljine, nježan, haljina, petlja krug uzorak