o pletenje

 

Bolero pletenih haljina

Bolero Trebat će vam: 300 g raznih fantazija pređe, za pletenje iglice 9.  Proizvod je napravljen od dva dijela spojena na stražnji dio plesti bod. Dimenzije proizvoda naznačeno na slici 23. Da biste započeli slijediti uzorak uzorak u shema 23.  U neparne retke: yo i PL provyazyvayte dvostruko žbica okružuje radi nit.  U čak redaka Knit kako slijedi: Unesite pravo iglu u petlji, pletu i PI, ukloniti ga, bacanje otopiti. Dovyazhite do kraja.

Povucite nož okomito na zglob prodaje. Po uzoru na uzorak i izračunati potreban broj petlji. Tip u tim krugovima i plesti Pis. To - nula liniju.  Knit tkanine 50 cm, podijelite ga na dva dijela (20 cm do 35 cm i natrag na polici) i dalje pletenje odvojeno.

Prvi dio dovyazhite natrag izravno do visine od 30 cm za uklanjanje igla za pletenje igla ili dodatnih otvorene petlje.  Zatim kravata polici komad. Formiranje dekoltea u skladu s uzorkom. Nakon što je potrebno pojas-ubavok dovyazhite očne jabučice 50 cm Zatvori petlje.  U drugom dijelu vezati simetrično na prvom mjestu.

Pažljivo uklonite upisali na pletenje pin (dodatni igla) od petlje dijelova leđa te ih povezati s plesti šav "petlje petlji." Ravnati trebat će vam: 200 g tankih niti i buklirovannoy malo fantazija pređa i mješavina ROM, žbice 3.  Proizvod je izrađen žuborenje bod iz dva dijela, spojeni na svakoj strani oblikovana nit. Dimenzije proizvoda naznačeno na slici 24.

Da biste započeli slijediti uzorak uzorak. Po uzoru na model i napraviti izračun petlje. Kravata čarape bod detalje buklirovannoy nit, što naknade i prosinca krpom u skladu s uzorkom. Fancy pređe, stvoriti platno za crtanje, grupirani prema bend fotografije ili po vašim željama.  Gotovi dijelovi spojiti na strane plesti bod.

Trake ne sviđa pređa lanac EP.  Na temelju materijala knitsi.ru

yo, yo, haljina, shemu