o pletenje

 

Knit haljina je uvijek individualno i jedinstveno

Pletenina u svako doba u velike potražnje među ženama, oni su praktični, topla i udobna. Džemper, jakni, pletene haljine i sezonu 2010 - 2011 na vrhuncu popularnosti.

Kolekcija modnih dizajnera su pletene haljine svih stilova, uzoraka i stilova, kao i razne naplate dres haljina može biti prikladno za bilo koji događaj i kombinirati s drugim stvarima iz ormara, što čini pletenih haljina neizostavna i najomiljenijih stvari u ormaru.  Knit haljina mogu biti povezani od vunene pređe, angora, moher, kašmir klassicheskogoP, kao i dodavanje sjajni Lurex niti,.

Kratka pletena haljina neka vam pokazati ne samo ljepotu stopala, ali i novu odjeću: tajice na taj način, predstavljaju duet s njom haljinu, boje tajice, čizme i hit sezone visoke čizme čizme.  Klasična kombinacija kratko pletenih haljina, a P ravno traperice ili hlače jedini izbor je vaš.  Dugi plesti džemper haljinu s vrata-rever, klasik žanra, ali prednost se daje crno-bijela.

Prerušiti se klassicheskiyP rukav bez rez.  Nova sezona plesti haljina s rukavima u stilu 80-ih godina, od ramena do lakta rukav bez reza i ruke ispod lakta čvrsto tijelo, na zglob.  Ova haljina izgleda dobro s hlače kao cijev ili tajice. A u kombinaciji s jackboots i tvid kaput, izgledat ćete više ženstvena i elegantna.

Plesti kukičanih haljinu ili pletenje, uvijek individualne i jedinstven, kao modeli mogu se naći u zbirkama sezone.  Haljina je 2010 2011 i tunika s dekoltea, dugi mršavi džemper, s naglaskom na dobit vitka figura, rol haljina, haljina s rukavima, "šišmiš" asimetričnih rezanja u pletene haljine nove sezone.

Asimetrična dekoltea, seksi razgolićen ramena ili dres haljina naramenice, izbor je vaš.  Boje pletene haljine od sezone 2010 godaP pretežno bijela, siva, crna, ali i za one koji vole svjetlinu od tamo haljine zasićenih boja.  Zbirka pletenih odjevnih predmeta od Angele Missoni je originalan i urbani chic boem.

Zbirci izdvaja geometrijskim uzorcima i multi-slojevite, multi-funkcionalnost, kao i pletenih jakni i veschey.P izduženog sakoi, pletene haljine sve se nadopunjuju druga.P zbirka pletene stvari iz PMissoni (Missoni) prolazi sumpora u crnoj, bež i žute, smeđe-ljubičasta, zelena. Pletene Prerušiti 2010 je također ruffles, zavjese, nabrane i i urediše svoje vrata, rukavima i donjem dijelu haljina. Knit haljina je uvijek individualno i jedinstveno pletenjeOvi modeli bi svoju romansu u svakodnevnom životu njihovih vlasnika.  Nosite plesti haljinu za rad u uredu, na jednoj zabavi u klubu, pa čak i na poslovne pregovore, kombiniraju modne i udobnost. Na temelju materijala iz trešnja-lady.ru

Povezani postovi:
  1. kapa

pletene haljine, igla za pletenje, odjeća, pletenje, pletenje