o pletenje

 

Iznenađujuće haljina pletena haljina

Najvećih zvijezda haljine - hrabar ili pretjeran misli?  Zvijezde vole ne samo sjaj, ali šok publike. Nakon šokantne utjecaj na ocjene javnog karaktera. Dakle, neki pjenušava pokazuju maštu i hrabrost, a neki ulazili u šok ili otvorenu ekstravagantne odjeće.  Niste sigurni što nositi na party ubijati sve otvoreno?

Ovdje ćemo predstaviti primjere od najimpresivnijih i nezaboravne verzije "zvijezda" haljinu.  1. Među prvim danak poštovanja i divljenja treba dati neusporedive Marilyn Monroe, čiji okus i osjećaj za stil može nazvati jedan od najupečatljivijih u prošlom stoljeću.

Kada razmišljam o svim Monroe još uvijek se sjećati po njenim poznatim  bijeloj haljini s dubokim dekoltea i nabrane suknje, u kojoj zvijezda pojavila u sceni filma "Sedam godina Desire" u 1955.  2. Diva, koji je rano u svojoj karijeri je otišao stopama Monroe, ne zaslužuje ništa manje pozornosti jer je - vrlo Madonna.

Singer, šokantne obožavatelji i kritičari širom modni svoje duge karijere, i starenje tijekom godina, originalni i ekspresivnih u svim svojim slikama, ali većina gledatelja na umu da  haljina, što je za Madonnu Jean Paul Gaultier.  Neobična haljini s čaše u obliku piramide, prsluk je privukao ogromnu pažnju u potok u 1990 i dalje ostaje primjer svijetle i neobična stila.

3. Sve ocjene nisu samo moderno odijevanje opremljenog labuda, koji se pojavio u pjevačica Bjork na dodjeli Oscara 2001.  Iznenađujuće haljina od dizajnera Marjan Pejoski bio labud, krila omotački tijelo pjevačica i njezin obvezujući vrata svoje. Ne možete reći da je reakcija na haljini je iznimno kontroverzan, ali još uvijek nam dati primjere kako jedan od najvažnijih pretjeran odjeće.

4. Jennifer Lopez - latino ljepota i jedan od najpopularnijih pop pjevača je također u mogućnosti pokazati sebi i svojim vrućim temperament. Najbolje od svega je uspio tijekom Grammyja u 2000.  Nakon trijumfa u javnosti dugo raspravlja o iznenađujuće, proziran haljini s egzotičnim printevima i ekstremnih vrata Roberto Cavalli (Roberto Cavalli), milost pjevačica te večeri.

Treba napomenuti da odijelo izgledao sjajno na pop diva i postao je jedan od najupečatljivijih.  5. Da ne spominjem možda najviše podebljano i originalne osobnosti u modernom sceni, čiji je haljina ove sirovo meso, konju postao pretjeran.  U takvim odijelo pojavila na jednoj od glazbenih ceremonija Lady Gaga. Kao što se očekivalo, odjeća odmah postala tema razgovora, međutim, zaslužuje svaku sliku neformalne pjevačica.

Kao što možete vidjeti, za jedinstven, sasvim ispravno, i ukusno haljina iz online trgovine. Ovaj odjeće, kao što su prije sto godina, je u mogućnosti da ukrasite dobro, predstavlja domaćica s najboljim ruku.  Možda primjeri gore, će biti vaš vodič, ali njegova vlastitom ukusu, bez sumnje, će postići ništa manje uspješan način! Na temelju materijala www.wildberries.ru

Povezani postovi:
  1. plesti kape
  2. jo

haljina