o pletenje

 

Pletene beretki

U početku, uzima dio vojne uniforme. I žene su promjene to pokrivala za glavu da ga probati za sebe. Dođite nam iz Europe, uzima polako je stekao popularnost. A sada, čini se da on nikada nije potrebno izaći iz mode. To je elegantan i udoban pokrivala za glavu koja odgovara gotovo sve. Nosite ga i jesen i proljeće, ne samo u zimi. Neki ljudi vole da nose beretke, čak i ljeti, stvarajući jedinstvenu sliku.

Ove zime, na vrhuncu popularnosti. Štoviše, oni su pozvani glavni trend u 2011. Ove sezone, do danas, i velikih i malih beretke. Vrlo relevantna upravo pletene beretke. Glavne boje su crna i siva, ali također može biti beretke, i druge boje. Plus pletene beretke da oni mogu kupiti ne samo na tržištu, shopping centar ili dućan, ali veza sama.

Ovo je dobra prilika da daju besplatno uzda u svoju maštu i stvarati nešto o takvim stvarima, izvorne. Možete čak i povezati više beretke u različitim bojama i stilu, koji će biti u kombinaciji s različitim outfits. Naravno, to će zahtijevati neki posao, ali rezultat će biti vrijedan Internet. Još jedna prednost beretku je da je prikladna za žene svih dobi.

Moglo bi se, kao i imati prvi razred, i dame, studenti, poslovni dama, moja baka. Čak i najskromniji odjeće, zajedno s moderan pletenih beretku će biti jedinstven i stilski. Zimi je, naravno, bolje da ostanu na vune. Ali za ljeto odijelo beretki od tanjih niti. Možete ukrasiti traje čipke, vrpce ili gumbe.

Pletene beretki pletene trajePletene beretke: što obući? Nosite se drugačije: skrivajući se iza ušiju, na jednoj strani, na leđa. Kosa se ne može sakriti, ali možete ukloniti beretku. Pletene beretki dobro haljini-džemper, s kaput, jaknu i duge kardigan.

Ako ste ljubitelj stila, casual, onda idete na savršeno uklapaju. No, s sportsku pletene beretke ne izgleda dobro. Vrlo moderan beretki izgled fini navoj i ukrašen rhinestones, šljokicama ili broševi. Beretke u romantičnom stilu, izgleda dobro s šal. To traje također može biti povezan s ton joj torbicu. Odlučite staviti volumen se ne može uzeti svake žene. No, to izgleda vrlo originalno.

A ako imate dovoljno vremena i strpljenja, možete povezati kit, kaput i beretku. Budite kreativni i stvarati nešto novo. Uostalom, Pletenje beretke će sigurno biti moderan za dugo vremena. Na temelju materijala myaccessory.ru

ima pletene beretku, odijevanje, pletenje