o pletenje

 

Link vodi na vrlo jednostavan za pletenje

Od veličine opsega glave od 1-2 cm, oduzimaju se izračunati broj petlje da biste započeli.  Ovisno o tome željenu veličinu beretku, najveći broj petlji izračunava se, to će krug beretku.  Izračunajte dva polumjera kružnice i opsega glave kruga. Radijus je jednaka izračunati duljinu opsega podijeljena 6,28.  Izračun razlike između polumjera prvog i drugog kruga.

Preračunaj Svi iznosi u inčima po broju petlji i redaka.  Općenito, veza traje vrlo jednostavan žbica (dvije), ali možete spojiti.  Morate birati broj petlje da će stati opseg glave. Sljedeća stane uobičajene elastične trake 2-3 cm  Nakon toga treba podijeliti broj redaka koji izračunava ranije za tri, po mogućnosti jednake, dijelove.

Kada pletenje prve trećine serija treba dodati ravnomjerno petlje jednake veličine razlika između krug beretku i opseg glave. Dodaj petlja je bolji samo u parnim brojevima redaka ili svaki četvrti.  Drugi treći na plesti stan, a to može biti malo manje redaka nego u prvom dijelu.  Posljednji treći će biti na vrhu pijucima.

Da biste se povezali ga u Split plesti u šest dijelova. Na primjer, ako se dogodilo da je žbica od 90 petlje, a zatim ih dijeli u šest morat ćete udruženi 1. + 2. petlju., 16. + 17. petlje, 31 th + 32-og petlje i t . itd. do 76-O1 i 77..  Broj potreban da bi se širit plesti, a ne oduzimanjem petlje. Dalje, u prvim redovima plesti petlje treba plesti zajedno s onaj koji slijedi.

To je broj petlje, koja uvijek su smanjena, dok je ukupan broj petlji smanjuje. Smanjiti pola petlje, što počnete da skinu 12 petlje, a zatim vijenac beretku će biti ravna.  Kada žbice će biti ukupno šest petlje, oni će morati povući nit.  Ako vas odvesti na kružnim pletenje iglice nisu, i sa kukom, to će samo učiniti šav.

Gotovog proizvoda mora biti mokro na suho i razgradnje. Rub beretku mogu ukrasiti onda plesti latice ili nakit. Na temelju materijala www.kakprosto.ru

Povezani postovi:
  1. pletenje

ruka, ima petlje pletenje