o pletenje

 

Kako mogu povezati traje?

Ja bih se igle za pletenje na krug i liniju. Upišite broj petlje, kao što je potrebno da stane u glavu. Najvjerojatnije nešto manje - rastezanje. Ja sam ga testirali empirijski. Počnite plesti odabrani uzorak.  Samo ovdje, samo imajte na umu da plesti na prednjoj strani.   Ti si idući u lice u spirale, a zatim traje bit će glatko - okrugli. Ako želite, možete napraviti leđa šav.

Onda spirala ne, ali kao i obično ti Knit ispred i na poleđini. Ok, rezinochki 1,5-2cm i dodati petlju.

Dodate li na određenim mjestima - bit klinova (na primjer, Knit krugu, ste zadovoljni s 8 klinovi:. Podijeliti broj petlje 7 i obilježiti granice boji navoj ili spajalica Kao prikladan samo za parenje kako bi obilježio petlje - od jedne petlje veze dvije petlje, i tako svaki put, dok ne dođete do željenog iznosa beretku). Ako dodate petlje nasumce, bez posebnih označeni stranica - dobili stan oštrica s povećanjem širine.

Nakon 1-2 redaka - plesti kompletan krug bez povećanja petlje (ovo je opcionalno, ovisno o stilu). A uz sljedeći krug u istom polju s oznakom početak i postupno smanjuju petlje (provyazyvat dvije zajedno).  I tako sve dok konvergencije krug. Najprije pokušati sve male uzorak i shvatit ćete što mislim.  U stvari, to nije teško.

A ako pređe je tanka, a zatim dodajte pushistenkaya (smanjenje petlje) u kaotičnom obliku nije vidljiv.  Sretno.  Sedam puta mjeri, jednom - cut. Na temelju materijala club.osinka.ru

uzorak koji uzima krug petlje