o pletenje

 

Idemo suradnik traje

Neka je suradnik traje traje

Pogledajmo kuka za kravatu na slici.  Danas beretki promijenio od uobičajenih glave haljina u nešto više.  To je sada više Modna ne mogu bez ovog modernog komada.  Beretki ima opremu koja ne samo da nas štiti od hladnoće, ali i naglašava naš stil i ukus.

Poveznicu može čak i početnik mašina za pletenje, ima najmanje vještinu ili kukičanje igle, nekoliko sati, koristeći puno komplicirano pletenje uzorak beretku.  U pletenje, kukičanje beretku dopušteno je koristiti bilo koju tehniku ​​i uzoraka.  Pletene se može biti ažur i gusta, monotono i šarene, high-volume i ne jako puno. To sve ovisi o Vašoj želji i ukusu.

Možete koristiti različite pređa, ali naravno, njegov sastav bi trebao odgovarati sezone nosio proizvoda.  I ovdje je opis-shema za pletenje beretku kukičanih kuka beretok koristi kao igle i kuke, kao i njihove kombinacije.  Možete ukrasiti svoj šešir, koristeći gotove broš, a možete to učiniti sami u pletene cvijet. Neka je suradnik ima ažurmožete koristiti za uređenje pompom beretku.

Također se koristi kao ukras vez, kao i obično, i vrpce. Knit beretki ne samo elegantan hobi, ali način pokazujući drugima svoj stil i modni smislu. Na temelju materijala 1001shemyvyazaniya.ru

ima pletene beretku, pletenje sheme, osjetljivu