o pletenje

 

Tunižanin kukičanih

Kada tuniske plesti daje vrlo robustan i izdržljiv pletiva. Tunižanin kukičanih yoZa tuniske kukičanih zahtijevaju posebnu dugo kuka koja, kada se čuva za pletenje, igla se sviđa. S takvim pletenje operaciju ne treba okretati. Link lanac zraka petlje.

Osobna serije: kravata lift antena, kuka u zrak za ulazak u petlju stegnute lanac, povucite konac i ostavite petlje na udicu. Zatim plesti na isti način, sa svim petlje ostaju na udicu. Gajtan red: izvršavanje jo i pletu im prvi petlje, jo i ponovno ih učiniti plesti sljedeće dvije petlje. Zatim plesti na isti način kao čeznuti kao udica neće ostati petlje.

Za sljedeći niz osobne koristi na petlju, kao u prvih osobnih serije. Kada vyvyazyvanii petlje kuka za ulazak u vertikalni dio petlje s desna na lijevo, povlačenjem niz i premjestiti na sljedeću petlju. Sljedeći niz širit pletu, kao što je opisano gore. U Tunisu plesti petlje da bude zatvorena.

Rub će biti uredan, ako obavljaju niz povezivanja barova ili sc. Na početku ili na kraju retka u osobnom serije istovremeno uvesti kuka u vertikalni dio dvije petlje te ih izvucite iz petlje. Ako je rub rada potrebnih za oduzimanje više petlje, a zatim na vrhu ih spojiti povezivanje barova.

Tunižanin kukičanih pletenjeNa mjestu gdje vam je potrebna za smanjenje broja osobnog vremena za uvođenje kuka u vertikalnom dijelu dvije ne \ Tel i povucite jedan od njih petlje. Da biste to učinili, na kraju neugledan broj suradnika toliko zrak \ petlje kao što vam je potrebno dodati petlje. Zatim kravata podizanje antena i slijedeći niz osobnih pribav \ lennyh zraka vyvyazyvat petlje petlji, kao i obično.

Da biste to učinili, na kraju lica serija za napraviti potreban broj jo kao iu plesti žbice. U sljedećem retku širit provyazyvat ih kao i obično. Na mjestu gdje vam je potrebna da bi Osim toga, unesite kuka u horizontalnom \ zontal dio između dva vertikalne zidove od petlje i povucite nove petlje. Da biste to učinili, više petlje, gdje bi trebao imati rupu u osobi \ PTO učiniti broj odgovarajući broj yo.

Sljedeći širit redak provyazyvat ih kao i obično. Na temelju materijala vse-sama.ru

yo, pletenje, kuka, yo, petlja