o pletenje

 

Za Tunižanin plesti

To je razlog zašto je duljina kuka za tuniske plesti gotovo dvostruko uobičajene duljine kukičanih kuka i oko 35-45 cm na kraju tuniskog kukičanih kuka je obično posebno limiter, koji sprečava petlje od klizanja od kuka. Za tuniske parenja kukaOvo Tunižanin kuka kukičanih izgledati obična igla, držite ga čak i kada je igla za pletenje kao što su, a ne kao normalan kuka.

Moderne tehnike tuniskog kukičanih koristi posebne kuke koje su križ između kuka i kružne igle. Oni su pozvani kružni Tunižanin kuke i izgledaju kao normalne kuka dužine 15 cm, koji je u prilogu žice ili ribolov linija za limiter.

Kao i svi kukičanih kuka, također Tunižanin kuke dolaze u različitim debljinama, od kojih svaki odgovara određenom  .  Proces tuniskog kukičanje je samo jedna strana pletene proizvoda (lice). Prvi pletenje ide s lijeva na desno, a zatim desna na lijevo, ali sam proizvod se ne rotira. Za tuniske plesti pletenjeKao i kod konvencionalnog pletenje kukičanje, kukičanje Tunižanin na početku morate birati lanac zraka petlje.

Onda početi odmah sebi tuniske kukičanje, koji se razlikuje od obične kukičanih kuka, tako da svaki redak je pletene u dva koraka. Prvo, dobit cijelom dužinom otvorene petlje pletenje, pletenje, kao iu žbice. s tim petlje su nanizani na tuniske kuka.

A onda, kreće u suprotnom smjeru, otvorene petlje je zatvoren u jednom redu, ostavljajući otvorena samo jedna petlja od najnovijih, kao i sa konvencionalnim pletenje kukičanih. Proces se ponavlja pletenje.  Dakle, kada Tunižanin pletenja dobivena i horizontalne i vertikalne okovi, što ga čini mogućim da ih sastaviti od kompleksa obrasce, kao u konvencionalnom pletenje kukičanih.

Također možete vyvyazat nekoliko petlje jednog ili više petlje vežu zajedno, kako bi jo ili zraka petlje. Moguće je da se u petlji kao pletenje prednji i stražnji zid, kao i iz vyvyazyvat uzorak horizontalnih i vertikalnih petlji.  Kada Tunižanin kukičanih tehnika koristi manje pređe nego obično.  Vječno žensko pitanje -. Dijeta, sport i samopouzdanje. Na temelju materijala www.knitting-tale.ru

pletenje, yo, kuka, kukičanje, yo, uzorak