o pletenje

 

Vrhunac Tunižanin kukičanih

Ja predlažemo da se upoznate s jednim od manje uobičajenih vrsta pletenja, Tunižanin viskozan. Čak i Aces i bizoni sudjelovali u rukotvorina, a ne svatko zna na ovaj način. Zašto? Neka nam ostaviti to pitanje teoretičari, dobro, nije dogodilo. Mi prakse, pa neka je naučiti! Što je vrhunac tuniskog kukičanih: ponajprije u obliku sprema stvari.

Kravata dijete toplo hlače, vaše dijete nikada neće biti saggy koljena, kao što bi se na brežuljku u zimi ne laže! Stvaranje sebe kaput ili kardigan-postrojilo ne morate gnjaviti. Bez obzira koliko niste sjediti iza stvar ne padati. Uzmite vrećicu s njim godinama držati u formi.

Ja kažem ovo ne neutemeljene, svim ispitivanim iskustvom. U Tunižanin pletenje je jedini nedostatak jest njegov vrlo teško ukloniti. Teško je ne fizički, već psihički! Oh kako sam o tome osjećam preljev tiho zastario stvari na potpuno novi, to se ne odnosi na "Tunižanin" djela.

Dijete je odrastao odavno, ali scherstyanye legensy u zasjedu (vjerojatno na sljedeću generaciju), premaz za moju kćer ažurirane šalove i zavjese, moje kardigan vjerojatno će živjeti jako dugo vremena, a torba je vječni (samo munje zastarijeva i oni morati promijeniti.) Dakle, neka je početi. Alati. Tunižanin kukičanih kuka uzeti provesti duljini od oko 30 do 40 cm, iako sam uvijek imao 20 cm. kuka.

Sada na prodaju, tu su novi alati: kratki kuka na liniji dužine 100 cm, a za složenije uzorke i metode "dvije glave" - ​​dva kratka kuke povezane ribolov liniju. Oni omogućuju više zgodan i lakše izvesti ne samo dijeliti, ali i poprečne i kose lopatice i kružnim plesti. Često se postavlja pitanje: kako da Tunižanin kuka?

Dugo kuka sa skupa petlji je lakše držati iglu, a za osiguranje kuka. Kratki kuka držite kao i obično, tri prsta na desnoj ruci (kao olovke pri pisanju.) Veličina (broj) kuka, odrediti promjer šipke. Za rad s kukom je odabran tako da je oko dva puta kao debela pređe koristi. Teme.

Ne pokušati uzeti debeli konac! Čak i moher 600m po 100g. imat ćete guste tkanine, toplo i svjetlo. Usput, Tunižanin kukičanje pređe daleko manje od uobičajenog kukičanih. Sada razmislite platnu bolje.

Zbog što je to? Kada pokušate plesti, shvatite da kad pletenje u dvije faze, na terenu kao da kucate na rubu nove petlje, a drugi protežu zraka kroz njih, lanac petlje. Dobiva kao tkanina, pojačana poprečnim petlje. Zest Tunižanin kukičanih kukičanihizgleda izvanredno, neobično, čudno, neshvatljivo uopće kako se to radi i što je to!

Pogledajte video tutorial kako bi dobili ideju: Prvo, kravata niz EP (zračni petlje) određene duljine (npr., 30 IP). Svaka serija se izvršava u dvije faze, s oštricom se ne okreće. desna na lijevo) u svakoj petlji lanca ukliještiti jer drugi od kuka kuka tipa, zgrabite i povucite pređe petlje, ostavljajući ga na štap kuka.

S lijeva na desno) zabio provyazyvayte petlje opet, hvatanje radna konac i nude po prvi put kroz jednu petlju (metalni rub), a zatim kroz dvije petlje (onaj koji je na udicu, a drugi od biranog broja) do kraja. Preostalih petlja na udicu na prvi petlju u sljedeći redak.

Zest Tunižanin kukičanih yoLong kuka može obavljati različite obrasce, varijante od kojih su dobiveni uvođenja kuka pod petlje u 1. fazi i način provyazyvaniya sljedeći korak. Kako bi se dodatno bi se izbjegla zabuna u terminologiji, strukturi i metodama tuniskog bar postaviti petlje tako plesti uzorak, sve ispalo, ali morate naučiti raditi zbrajanja i oduzimanja, jer mi ne uvijek plesti šalove ravno!

Dodavanje petlje na početku, sredini i na kraju tuniskog serije: Dodavanje petlje na početku serije. Osim petlji u sredini niza. Za dodavanje petlje u sredini serije, kuka tipa između dvije TC pletenica utvrđivanju prethodnog retka i povucite petlje. U gajtan redu, zatvorite sve petlje u paru.

Dodavanje petlje u sredini serije mogu biti više od bilo koji broj vozila sukladno obrascu: dodatak petlje na kraju serije. Uz nekoliko petlje na početku serije. Za dodavanje nekoliko petlji u broj osobne vezati potreban broj zraka petlje. Svake petlje povući na jednu petlju:

Osim nekoliko petlji na kraju serije. Za dodavanje više petlji na kraju broj uzeti drugi loptu, priložite pređe na dnu posljednje vozila i birajte potreban broj zraka petlje, glavna nit i dalje postavljanje: oduzimanje jedne petlje na početku serije. Smanjenje petlje u sredini niza. Smanjenje jedne petlje na kraju serije.

Nekoliko petlje smanjiti na početku serije. Na početku serije veze, u neposrednoj blizini desnom stupcu broj petlje, povezivanje niza pogleda pažljivo beveled povezivanja kravata barovi: oduzimanje nekoliko petlji na kraju serije. Postoji zabluda da "Tunis" može samo pletu tkanina.

To nije slučaj, tu je ažur, i pletenje u krug, i jacquard uzoraka. ABC Tunižanin kukičanje, osnovne tehnike: jednostavne tuniske kukičanje, u dvije boje uzoraka s prugama, Tunižanin prednji šarke, Tunižanin Pogrešno petlje: nit perekin'te na pogrešnoj strani tkanina, ući s desna na lijevo kuka pod okomitom nit tuniskog bar za tuniske jednostavne petlje, povući petlju.

Uzorak sličan širit žbice: Prekrižene Tunižanin bara (TC): prvi set povući petlju 2. vozila, a potom i iz 1., dobivate uzorak, simulacijom križić: Prethodna neprovyazannye petlje: Kukičanje ući u prošireni petlju prethodne red s lijeva na desno, ostavite petlja na udicu, a ne povlačenjem iz nove petlje.

Uzorci s preklapaju TC: reljefni uzorci nastaju povlačenjem petlje od prethodnih serija u lice noža na 2-3 redaka ispod. Baciti nit na udicu, udica, unesite "prtljažnik" vertikalnog petlje na 1,2 ili 3 reda ispod prethodnog, povući petlju, Chem baciti sa samo nit na udicu i proći kroz petlju i jo. Knit kolo: plesti s kratkim redovima, plesti kada vam je potrebna niz različitih duljina. Na taj način možete povezati TC u krug. Na temelju materijala klubok51.my1.ru

yo, kukičanje, kuka, yo, kukičanje uzorak