o pletenje

 

U Tunisu pletenje

Kada tuniske plesti daje vrlo robustan i izdržljiv pletiva. Za Tunižanin kukičanih zahtijevaju posebnu dugo kuku, koji, kad se čuva za pletenje, kao igla. S ovim pletenje posao ne treba okretati.  Link lanac zraka petlje.   Prednji red: kravata lift antena, kuka u zrak za ulazak u petlju stegnute lanac, povucite konac i ostavite petlje na udicu.

Pored plesti na isti način, sa svim petlje ostati na udicu.  Gajtan red: ne yo i pletu im prvi petlje, opet ne jo i pletu im sljedeće dvije petlje. Kada tuniske KnittingPored plesti dok kuku neće ostati petlje.  Za sljedeću seriju osobne koristi na petlju, kao u prvih osobnih serije.

Kada vyvyazyvanii petlje kuku koje se upisuju u vertikalni dio petlje s desna na lijevo, povlačenjem niz i premjestiti na sljedeću petlju.  Sljedeći niz širit pletu, kao što je opisano gore.  U Tunisu plesti petlje da bude zatvorena. Edge će biti oprezni, ako naiđete niz povezivanja barova ili sc.

Na početku ili na kraju retka u osobnom serije istovremeno uvesti kuka u vertikalni dio dvije petlje te ih izvucite iz petlje.  Ako je rub rada potrebnih za oduzimanje više petlje, a zatim na vrhu ih spojiti povezivanje barova.  Na mjestu gdje vam je potrebna za smanjenje broja osobnog vremena za uvođenje kuka u vertikalnom dijelu dvije ne \ Tel te ih izvucite iz petlje.

Da biste to učinili, na kraju neugledan broj suradnika toliko zrak \ petlje kao što vam je potrebno dodati petlje. Zatim kravata podizanje antena i slijedeći niz osobnih pribav \ lennyh zraka vyvyazyvat petlje petlji, kao i obično.  Da biste to učinili, na kraju lica serija za napraviti potreban broj jo kao pletenje.  U sljedećem retku širit provyazyvat ih kao i obično.

Na mjestu gdje vam je potrebna da bi Osim toga, unesite kuku da se spali \ zontal dio između dva vertikalne zidove od petlje i povucite nove petlje.  Da biste to učinili, na šarke, koji bi trebao biti rupa u osobi \ PTO učiniti broj odgovarajući broj yo. U sljedećem \ yuschem širit redak provyazyvat ih kao i obično. Na temelju materijala vse-sama.ru

pletenje, yo, yo, petlja, kuka i iglu