o pletenje

 

Tunižanin kukičanje je zabavan način da plesti

To je odavno poznato da na zanimljiv način da plesti dugo kuka, ponekad zvan pletenje kit. Pletiva ima jasnu uzorak, skoro se ne protežu i neće deformirati nakon pranja. Pogodno za pletenje bilo debljine pređe i dugo kuka za glavu na kraju, kako ne bi slip. Njegova dužina mora biti takva da bi mogli dobiti petlja preko širine proizvoda, inače proizvod je sewn od pojedinih bendova.

Najčešći kuka za držanje pletenje u ruci poput olovke pri pisanju, ali ne za ništa dugo kuka se također naziva kuku-ruku: za njegov pletenje da bi u ruci poput igle. To treba imati na umu da je u Tunisu pletenje može zatezati nit, ili u sljedeća serija će biti teško proizvesti niz petlji.

S ovom metodom pletenja kako bi dobili cijelu seriju obavljati dvije operacije: prvi (s lijeva na desno) - postaju sve ovisi o kuka, ne provyazyvaya, a drugi (s lijeva na desno) - provyazyvayut ove petlje jedan za drugim.  Pletenje na dugo kuka je samo jedan prednje strane, a to se razlikuje od parenja obavlja običnim kuka.

Baza uzorak je niz zračnih petlje, to stane na širinu proizvoda, a slijede ju pletenice su dobivanjem na udicu za sve petlje odjednom (pa plesti i zove se skup) (Slika 1a). .  Kada postavite završila, bez okretanja rada, plesti se u suprotnom smjeru: to baca na udicu za rad konac i njezin vukao kroz najudaljenijih petlju, koji se nalazi na udicu, a zatim zgrabite i povucite konac je kroz dvije petlje (Fig.1b).

Tako da zadrži za pletenje do kraja serije, dok se na udicu neće ostati petlje.  Efektivna uzgoj nit je dobivena pomoću dvije ili više boja: skup nit jedna boja, spust, i drugi.  Budući da je Tunižanin plesti jednostrana, onda nit na kraju svakog retka biti ošišan. Kako se ne bi cut nit, u sljedeći redak - naprotiv: set - drugi boje, a spuštanje na prvom mjestu.

Tunižanin kuka se uspješno koristi za multi-color pletenje za prodaju u obliku uzoraka sa geometrijskim i floralnim motivima, u kojem slučaju možete koristiti crteže za vezenje križ. Više  Lekcije iz tuniske kukičanih kuka 2Prostoe Tunižanin vyazanie2 drugi red. 1. imenovanje. Steknite petlja, uvođenjem kuka pod okomitom zidu svake petlje preko širine platna.  2. prijem.

Dosljedno pletu sve petlje birani (kao u prethodnom slike), zadnje petlje jednom umetnut, a zatim sve petlje u paru.  Zadnji niz slika daje vrlo labave, pa nakon slikanja s obzirom na veličinu koju želite, trebate napraviti konačni niz povezivanja barova.  Na desnoj strani tkanine kako bi dobili ruba - perčin, s lijeve strane - iz jedne niti.

Formira jednostavne pletenica opširnije 3Prostaya pletenka4Skreschennye petliEsli, branje gore petlje, unesite prvi kuka pod 2., a zatim pod 1. petlju baze, te dobiti uzorak u obliku križa.  5Tunisskaya Pogrešno petlyaTunisskoe tkanina vezan takve petlje, slično pletenje širit.  6Tunisskaya ispred petlyaUzor od tuniske lica zglob, ne razlikuje se od vyvyazannogo na žbice lica platnu.

Tunižanin kuka. Uzorci pletenja  Proširenje i smanjenje petlje. Horizontalne sekcije  Knit dugo kuka.

Planovi, dizajn  Najčešće pogreške u tuniskom plesti i kako popraviti 8Azhurnoe Tunižanin vyazanieTunisskoe šara kukičanih vrlo jednostavno. Prvi redak petlje obavlja jednostavna metoda tuniske kukičanih. Na povratku red dosljedno povezana s 2 i 3 ili 3 i 4 petlje  prethodne serije, i zamijeniti ih s istom količinom zraka petlje.

U sljedećih seriji da bi niz petlji, kuka u zrak prolazi kroz petlju.  Kratki reda kukičanih trokuta, rombovi.  Zbirka obrazaca 11Ornament u tuniskim pletenje uzorak se obično izvodi na parenje "jednostavnim pokretom" ili "ispred".  Slika ukras primjenjuju na rad u kavezu, kao i za križić.

Svaka stanica odgovara izduženog petlji, svaki redak za pletenje (1. i 2. stupnja) odgovara broj na slici.  Kada je prvi stupanj petlje broj za biranje, naizmjenično bojama 3,2 nit, kada je 2. stupanj (provyazyva horizontalnih-lanca), odnosno, vezati nit jedne ili druge boje, ponavljajući uzorak prvi pozornici.

Kada je ukras je besplatan nit, koja ne sudjeluje u radu je potrebno da se protežu na pogrešnoj strani pletenje. U prijelaz iz jedne boje u drugu nit na križ.  Ako boje nit ući s ruba, odnosno, broj prve petlje, zadnji prethodnom broju horizontalnih petlje pletenice Faza 2 od navoja mora plesti novu boju.

Dopire iznutra posla bez šivanje uzorak nije ugovoren, po pletenje tkanina treba biti lagano rastegnut, ali u isto vrijeme vuče konac ne bi trebala padati.  Kada pletenje dugo kuka ne preporuča se koristiti uzorak s velikim uzorkom nakita, pa na krivoj strani nisu povlačenjem predugo.

Ne preporučuje se za multi-slike u boji, budući da Tunižanin kukičanih zabavan način da plesti kukičanihbesplatno teme, prolazeći na krivoj strani pletenje, stvoriti veliku zadebljanje pletiva. Izvor  C koristeći ovu tehniku, možete stvoriti različite lijepe stvari: torbe, kozmetičke torbe, navlake za mobilne telefone, itd.  Za shemu pletenje s perlama se uklapa u svaki program za vezenje.

14Modeli Tunižanin Kukičanje pletenje Košarica  Pletene rukavice, kapu, pojas Na temelju materijala blogs.mail.ru

shema za pletenje, pletenje, kukičanje, kukičanje