o pletenje

 

Tunižanin kukičanih tehnika

Svaka tehnika plesti ima svoje prednosti. Tkanina, povezani žbice, mekom i podatnom. Klasična kratka kuka može biti povezan fino ažur i debeli gust krpom, ali su neugodno plesti sviđa pređa. Uzorci se odnose na dugo kuka, podsjeća na teksture tkanina i malo se protežu na njima jasno vidi tekstura nit.

Obrasci su prednji i naličje, a plesti ne moram okrenuti na platnu i pletenje stranka ne mijenja. Duljina kuka određuje širina tkanine, koje se mogu povezati. Na kraju kuka je non-zadebljanje, koji sprečava proklizavanje slaganje sloga petlje. Saznajte kako plesti i napraviti mali uzorak uzoraka može biti kratka i uobičajene kuka.

Debljina (promjer) od duge kuka do 5-6 puta veća od debljine drill niza. Osnova za sve dizajne je niz zraka petlje. Prvi red noževa za većinu isti uzorak i obavlja se u dva koraka. 1. način - s desna na lijevo.

Za svaku petlju lanca, počevši s drugom iz kuka, provući kroz petlju i ostaviti ih na udicu. Upisali na udicu za toliko petlje kao što su bili u lancu. 2. način - s lijeva na desno bez okretanja rad. Knit dosljedno postigao sve šarke, prvi nakon upućenih petlje, a zatim dvije petlje na udicu dok će se petlja, to je početna petlja u sljedeći redak.

Long kuka može obavljati više različitih uzoraka. To sve ovisi o tome kako unijeti kuku u platnu sa skupa petlje, a zatim kao provyazyvat ove petlje. Jednostavnim pokretom drugi red. 1. imenovanje. Steknite petlja, uvođenjem kuka pod okomitom zidu svake petlje preko širine platna. 2. prijem.

Dosljedno pletu sve petlje birani (kao u prethodnom slike), zadnje petlje jednom umetnut, a zatim sve petlje u paru. Zadnji niz slika daje vrlo labave, pa nakon slikanja s obzirom na veličinu koju želite, trebate napraviti konačni niz povezivanja barova. Na desnoj strani tkanine kako bi dobili ruba - perčin, s lijeve strane - iz jedne niti. Uzorci jednostavne pletenice povezani iz različitih teme.

U obliku linija za jednostavne opleten liniju oprema (ramena, otvor za rukav, vrat) na jednostavan pletenica povezati nepotpune serije. Vyvyazyvaniya način lijeve i desne strane je drugačiji. Prema izračunu smanjenje obrazac petlje i redaka (kao u žbice ili klasična kuka). Za smanjenje pravo na početku svakog retka umjesto skupa petlje da bi procijenjeni broj spajanja barova, zatim petlje dobitak kao i obično.

Za smanjenje lijevo na kraju svakog retka nedobirat procijenjeni broj petlji blizine kao i obično. Da biste riješili labave rubove nakon cijelog retka (otvor za rukav, ramena, vrat) da ukupan broj spajanja barova, osiguranje u isto vrijeme sve serije oblikovanim linijama.

Dodatak petlje za dodavanje 1 petlje u sredini niza tipa kuka između dvije vertikalne petlje u horizontalnom petlju prethodni redak i izvucite dial-u petlji. U gajtan redu plesti sve STS u parovima kao i obično.

petlje, igla, uzorak, ažur, kuke, pletenje