o pletenje

 

Tunižanin kukičanih tehnika

Tunižanin kukičanih pletenje StrojeviTehnika Tunižanin kukičanih nije komplicirano. Dugo kuka, kao i kratke, možete vyvyazyvat različite slike. Razmislite jednu od opcija (ova brojka pojas). Budući da je platnu će biti uska, to će biti dovoljno i jednostavno kuke Pletenje.

Da biste odabrali svjetlo vježba teme, dobro je da su vidjeli sve petlje. Trebate biranje 16 vozd.petel. Sada trebate upisati prvi redak petlji - nizu niz izvukao kroz petlju i lijevo na udicu, a zatim kuku je prošao u sljedeći petlju lanca, zgrabite i povucite konac - i ostaviti kuka. A budući da svi drugi. Na udicu treba imati 16 petlje.

Sad, plesti s lijeva na desno zadnjem redu (nakon svega, u Tunisu plesti broj figura dobivenih iz dvije faze - provyazyvaniya izravni i natrag serija). 3) da se protežu nit kroz petlju na kuka i petlja narednih 4 - dobio ukupno rakushechka-5 zajedno provyazanyh petlje. 4) Nakon lanac od tri vozd.petel 5) pa plesti s 3 rakushechki, zatim lanac 2 i udruženi vozd.petel preostala 2 petlje na udicu.

Tunižanin kukičanih kuka tehnikaZa narednih nekoliko provyazyvaniya biranje ovisi o kuku. Povucite petlje svake petlje mora biti zraka lanaca i petlje preko školjki. Slici pobroji sve petlje. Ukupno će biti na udicu 16 petlje.

2 petlje zajedno, lanac 3 vozd.p., ljuske od petlje sa kukom petlje četiri reda, lanac od tri vozd.p., ljuska, lanac 3 CE, ljuska, lanac od 2 temperature. Odjeljak 2 petlje zajedno. Na temelju materijala forum.nanya.ru

Povezani postovi:
  1. shema za pletenje, kukičanje
  2. haljina

kuka, pletenje, petlje pletenje