o pletenje

 

Tunižanin kukičanih kuka izvorne tehnike

Za tuniske kukičanih koristi duge, tzv Tunižanin kuka. Poput ostalih kuke, on može biti različite debljine za pletenje tkanina u različitim niti teksture i debljine. Na slobodnom kraju tuniskog kuka limiter se nalazi.  Knit dugo kuka zove Tunisa, afganistanski tkanja, Victorian, a termin "tunel".

Knit Tunižanin Kukičanje - originalne opreme. Proizvod pletene, ne implementaciju na 180 stupnjeva, kao što je učinjeno u kukičanih tkanina ili pletiva rotirajućim serije.  Svaka serija je podijeljena u dvije faze: osobna serije s desna na lijevo petlje dobitak, a širit redak provyazyvayut ih već s lijeva na desno.

Obrasci povezani dugo kuka za tekstura više kao tkanina od pletene tkanine, i malo rastezanje. Platno ima prednje i naličje.  Kuka duž cijele duljine (30-50cm) bi trebao biti iste debljine (klasični Tunižanin kuka) ili tvrdi krov kuka (15-20cm) proširuje fleksibilne linije (kuka za fleksibilnu komunikaciju).  Duljina kuka određuje širina tkanine, koje se mogu povezati.

Long kukičanih plesti je uvijek na prednjoj strani naprijed i natrag smjeru, tako da je oštrica je obično jasno definiran prednjim i naličje. Proizvodi se odnose na dugo kuka, praktične za nošenje, kao i Tunižanin platnu je pružio ili ne duljina ni širinu i teško deformira nakon pranja. Ta svojstva moraju uzeti u obzir kod izračuna proizvoda prije pletenje, povećanje doplatka za besplatno stane.

Veličina oka kuka određuje promjer štap, i to podići, ovisno o debljini pređe, tako da kuka je oko 2 puta deblji nizova (slično uobičajene pletenje).  Tunižanin kuke kukičanje može biti normalne dužine (12-15 cm) na kabel (fleksibilne kraj). Ove kuke su lakše, udobnije s pletenje dijelova velike širine i neophodne za kružno pletenje.

Potrošnja pređe u tuniskom pletenje za oko 20% manje nego pletenje tkanina iste gustoće kratki kuka. Pletenje Tunižanin kukičanih kuka izvorne tehnikeOvo se događa s jednostavnim tkanja pređa (SC je formirana tri, i tuniski stil - samo dvije teme).

Značajka tuniske kukičanje je ispunjenje svake serije u dvije faze: prva (kompozitni) - skup petlje na udicu svake petlje smjera s desna na lijevo preko širine tkanine, a drugi (Čep) - u skladu provyazyvanie regrutira petlja u obrnutom s lijeva na desno bez pomicanja svoj proizvod.  Osnova za sve dizajne je niz zraka petlje.

To nije dio uzorak od redaka i označena kao nula linije. Tijekom posljednjih red s desna na lijevo provyazyvayut 1 redak SC ili polustolbikov.  Dugo kuka može obavljati različite obrasce i njihov oblik ovisi o tome kako kuka je uveden u set petlje i ove petlje kao provyazyvayut u kliješta fazi.

Kada upišete Tunižanin kuka barovi se mogu unijeti u jednu ili više vertikalnih niti prethodni redak, kao i horizontalne lanac unutar lista, ili okomito nit u 2 reda ispod, itd. Tunižanin Kukičanje pletenje izvorne tehnike KukičanjeTo može biti regrutirani između petlje na udicu za dodatne slip on radi nit (izravni ili obrnuto jo) ili upisivanjem u petlji kuku, pairwise ih križ, kao i provyazyvat u drugoj fazi ne samo jedan nego 2, 3 ili više petlje zajedno.  U buduće članke ćemo pogledati osnovne tuniske kukičanih tkati, a neki obrasce.

Na temelju materijala www.myjane.ru

pletenje, pletenje, kukičanje, kukičanje, kuka