o pletenje

 

Tunižanin kukičanih kuka duže

Ovo je zabavan način da plesti dugo kuka je poznat od davnih vremena. Tunižanin kukičanih se razlikuje platnu tkati jasan i gotovo da i nema protežu.  Kukičanje kuka je potrebno čak i sa dugim vrhom. To kuka mogu biti izrađene od metala žbica, strojno bradom na oštrom kraju žbice.

temelju uzorak je niz zračnih petlje, koje su pletene dužine. U alternativni pletenje 2 reda: 1. red, s desna na lijevo, a drugi red, s lijeva na desno vyvyazyvaemy.  1. red se sastoji od petlje, koje su dosljedno povući iz svake petlje lanca, počevši s trećim iz kuka (Sl.  1, a).  U slici.

1. Provedba prvom redu tuniskog kukičanih: - skup petlje, B - provyazyvanie petlje  U 2. nizu petlji provyazyvayut kako slijedi: prvi (prvi), zatim 2 zajedno (sl.  , B). Okupljanje drugi niz petlji, kuka ubrizgava s lijeva na desno ispod svake petlje u 1. liniji, koja se nalazi vertikalno (slika 2).  U slici.

2. Tunižanin kukičanih kuka dugo joIzvršavanje drugi i nakon redovi tuniske kukičanih: sheme i opći izgled  Ako branje gore petlje, unesite prvi kuka pod 2., a zatim pod 1. petlju baze, te dobiti uzorak u obliku križa (slika 3).  U slici. 3. Uzorak prešli petlji tuniske kukičanih: sheme i opći izgled  Svi dizajna može se plesti sa zrakom petlje. To je učinio kada je petlju dobiti na udicu.

Povlačenje petlju rade nit, to provyazyvayut, a zatim unesite kuka pod pored petlju prethodne serije (Sl.  4).  Pletenje može biti šareni, s nizom slobodnog protežu na pogrešnoj strani.  U slici. 4. Tunižanin kukičanih uzorak sa zrakom petlje  Za pokretanje uzorak pletu lanac i petlje dobitak prvi serija na uobičajeni način, 2. serije su kako slijedi.

Kukast rade nit, provyazyvayut prvi petlja na kuka i petlja plesti zraka.  Opet poddevayut rade nit, provyazyvayut 3 petlje odjednom.  Ove pakete od tri petlje učiniti prije kraja serije između greda vezanje zrak petlje. Nakon provyazyvaniya petlja će se svrstati pod dva.

Sljedeći redak, branje gore petlja, kuka ubrizgava pod svaki par petlji s desna na lijevo iu zraku petlje između parova u red.  Provyazyvaya petlja, pazeći da novi par petlji raspoređeni u parovima na prethodni redak.  Lanac i 1. serija ovisi nositi niti jedna boja, 2. i 3. reda - niti druge boje.  Tunižanin pletenje šalova napraviti, kape, bluze, suknje, deke, jastuci na jastučnice, rukavice i ostale stvari.

Mitten početi plesti manžeta na dnu uzorka (Sl.  5). Prvo pripremiti uzorak i čine izračun petlje, zatim petlja dobiti za lanac, jednaku duljinu proširenog rukavice (2 polovice), a stan pletu tkanina u rupu za palac. Za otvora na dnu petlje je prošao (8-9 petlje) i učiniti isto na jo kuka iz radnog nit. Provyazyvayut petlje na uobičajeni način, i dalje pletenje do početka spuštanja.

Silazak napraviti dva puta.  Planirano za ovu sredinom plesti i napraviti spust na prvi desno, a zatim na lijevoj polovici mitten.  U slici. 5. Uzorak rukavice  Silazak petlje od uzorka u redovima provyazyvaniya petlje s lijeva na desno (slika  6).  Da bi dobio prst petlji i širine otvora i pletene vrh, a zatim donji dio prsta.

Razmještene otparivayut rukavice i šivati: prst na poleđini, mitten na prednjoj looped šav ili stupce bez jo. Rice. 6. Silazak petlje u tuniskom pletenje  Cap kao kapa je povezan s niti sive i ljubičaste (2 ton) boja (Sl. 7). Njezin stan pletu tkanina i ušivenim na leđima.

Počnite pletenje dnu. Da biste započeli raditi lanac u odnosu na glavu, i petlje dobitak ih provyazyvayut. Tunižanin kukičanih kuka pletenje dugeU 2. i kasnije redaka pletenje, branje gore petlja, kuka se uvodi u sredinu svake petlje u smjeru od sebe, kao da piercing pletiva s desne strane na krivu stranu.  Tekstura pletenje je vrlo sličan pletenje.

Nakon 10 redaka za pletenje na rubu nit je prekinut. Rad izvrnute mu, nit je fiksna na pola petlje dobitak i petlja lanac kukičanih kapu. U 6. retku početak vyvyazyvat uzorak. Ustajanje u visini od 14 cm nose platno, a zatim početi smanjiti petlje (vidi sliku.

6) na 8-9 mjesta, još uvijek daleko jedni od drugih. Cap žicom.  Kroz zajednički. prilogu kabel. Strip od 10 redaka za pletenje prepušta prema gore i nalazi se u privitku kapu nevidljive uboda. Na zahtjev može biti ugrađen u rever i strip od pjenaste gume.  U slici.

7. Cap: Pregled i uzoraka za pletenje  Vrijeme kabel od ribolov linija (slika 8).  Za početak pletenje lanca duž pojasa, redova uzorak imaju širinu pojasa. 1. petlja vukli kroz treći petlju lanca, počevši od kuka, a zatim još 4 petlje u redu, 6 petlje, koji su na udicu, provyazyvayut 2 zajedno.

Kada upisivanjem niza 2-petlje, kuka petlja je uvedena u prvi red s lijeva na desno.  Nakon što je zarada četiri petlje, kuka ubrizgava u petlju lanca i vukli 5. petlje.  Sve ovisi o provyazyvayut 2 zajedno. Na temelju materijala iz www.my-style2006.narod.ru

kuka, pletenje, kukičanje, yo, yo