o pletenje

 

Tunižanin kukičanih

Tunis, Victorian pletenje, tkanje ili Afganistan "tunel" traje dugo kuka. Na taj način da se stan platnu i ima jak lice i naličje, kao i uvijek stane na prednjoj strani - prvo lijevo, pa desno. Stvari se odnose na načelo tuniske kukičanje, dobiti vrlo jaku i čarape, ne protežu i deformirati.

Kuka za Tunižanin kukičanih duljine 35-45 cm treba biti glatka, s posebnim ograničenje na kraj petlje broj koji su dobivanjem vyvyazyvaniya za detalje o štap kuka, ne skače u tom procesu, osobito ako je tkanina širok. Veličina udice ovisi o promjeru. Kuka je odabrana tako da je dva puta kao debela vlakna. Također, dužina tuniskog kukičanih kuka može biti 15-20 cm

To kuke su obično opremljeni sa posebnim fleksibilnim vratila, oni su vrlo povoljno za proizvodnju širokog noža ili kružno pletenje. Važna značajka tuniskog kukičanje je da je potrošnja pređe, kada je 20% niža u proizvodnji tkanine čija je iste gustoće jednostavno kratko spojiti. Početak pletenje, prvenstveno radi lanac antene petlje, to nije uključena u račun uzorak i nije označen kao nula red.

Svaki redak u tuniskom pletenje se obavlja u dvije faze. Prva faza se zove složeni. U ovoj fazi petlje su regrutirani na udicu svake petlje smjera s desna na lijevo preko širine platna. U drugoj fazi - Zaključavanje - provyazyvayut sve birani petlju u suprotnom smjeru, s lijeva na desno bez pomicanja svoj proizvod. Završni pletenje proizvoda u posljednjih nekoliko provyazyvayut sljedeći SC ili polustolbikov.

Long kukičanih pletu različite obrasce može se, sve će ovisiti o tome kako kuka je uveden u set petlji u svakom prvom redu i način na koji su ti petlje provyazyvayutsya u svakom drugom redu. Na skup tuniske kuka barovi se mogu unijeti u jednu ili više vertikalnih niti prethodni redak, horizontalna lanac unutar platnu, pod vertikalna nit u dva reda ispod i na druge načine. Između petlje može biti regrutirani za napraviti yo, križ petlje, i na pozornici spona provyazyvat dva ili više petlje zajedno. Na temelju materijala www.liveinternet.ru

yo, yo, kuka, uzorak, petlja