o pletenje

 

Lice Tunižanin kukičanih

Tunižanin kukičanih kuka pletene dugo samo na prednjoj strani naprijed i obrnutom smjeru. Proizvodi se odnose na dugo kuka vrlo praktičnim, budući da ne deformiraju, ne protežu ne dugo i ne širok. Lice tuniskog kukičanih yoZnajući ovo svojstvo je potrebno prije pletenje proizvoda za povećanje naknade za besplatno stane.

Rod kuka treba 35-40 cm, glatke, sa šeširom na kraju, kako bi se izbjegla skokovima u procesu pletenja petlje. Veličina kuka određuje kao i obično kukičanih - to je jednak promjeru kuka.  Odabrani kuka, ovisno o debljini pređe, ali svojom veličinom bi trebao biti 2 puta debljine kože.

Lice tuniskog kukičanje je u 2 faze: 1. Set od petlje baze svakog petlje traje od desna na lijevo preko širine platna.  2. Birani provyazyvayutsya petlja u suprotnom smjeru s desna na lijevo, bez pomicanja tkanina.  Osnova za sve vrste obrazaca u tuniskom pletenje je lanac zraka petlje. Program se naziva nula linije.

Zadnja serija kao provyazyvaetsya posađeno u blizini stupce bez jo ili polustolbikov.  Slika Tunižanin pletenje ovisi o skupu petlje u osobnom seriji. U svakom retku, vertikalne i horizontalne petlji i uzorak će ovisiti o tome hoće li ste unijeli kuka u okomitom ili vodoravnom petlje na prednjem ili stražnjem dijelu petlje. Na temelju materijala iz mog-vyazanie.ru

Povezani postovi:
  1. Pletene Kape govorio

kuka, kukičanje, kukičanje, yo, yo