o pletenje

 

Kružno pletenje Tunižanin

Kružno pletenje Tunižanin sigurnosni kabel prolazi kryuchkon u duljini od oko 50-60 cm zraka povezan lanac petlje, to zatvara prsten polustolbikom. Kružno pletenje Tunižanin petljeZatim, iz svake petlje je pružio na jednoj petlji, ali u trenutku zatvaranja lanca ne polustolbik uvođenjem kuka pod leđa petlju niti prvi proširena serija. Nadalje, svi ispružio petlje provyazyvayut dvije zajedno, kao normalni zrakoplov Tunis plesti.

Kad je dospio zadnji broj petlji, opet bi polustolbik i zatvara platnu.  Kuka je uklonjen iz posljednje petlje, dobiti s krive strane na prednjoj strani ispod dvije niti pričvršćivanje posljednje tuniske bara, stavi na udicu samo pucao petlja, protežu se navojem za pričvršćivanje stupac i provyazyvayut neko vrijeme.

Nakon toga kuka opet uzeti iz petlje, unesite ga s lijeva na desno ispod prednjeg nit prvi Tunis bar, pokupiti petlje i protežu kroz petlju na udicu. Tako ispada prvi Tunižanin stupca drugi red. Dalje, da zajednički skup petlje.  Zatvaranje redovima ne svaki put na kraju dial-u i na kraju kliješta serije. Na temelju materijala klubka.net

Povezani postovi:
  1. haljina

kuka, petlja, pletenje