o pletenje

 

Stvari povezane s rukama povijest pletenja

U 10. stoljeću je pronašao dječje čarape. U obliku podsjeća na moderne rukavica, kao veliki prst je plesti odvojeno, vjerojatno kako bi ga lakše nositi nogu u sandalu to vrijeme koji su bili upravo takav model. U Europi u 12. stoljeću, pletenje postalo domaću zadaću. U Francuskoj, kao iu većini moderan zemlja u Europi u 13. stoljeću, pletenje je postao industrijski sektor.

Modni žene nosile kape odnose, jakne, rukavice, pa čak i čarape. Samo u ovom trenutku u Škotskoj pojavio postao je tradicionalan, Pletene traje. prvi stroj za pletenje je izumio u 1589.  Kad je stroj za pletenje, mnogi vjerovali da ručno pletenje više nije popularan, ali se ispostavilo suprotno.

Stvari su povezane s rukama, još više cijenjena, kako u kvaliteti i emocionalne, što daje, na primjer,  Orenburg šal. Važno je napomenuti da je pletenje je izvorno samo muški struke, a 1946 prvo natjecanje kukičanih - porazio čovjeka. U to vrijeme je bilo već nekoliko tipova parenja. Najsloženijih parenja, ažur, pojavio u 15. stoljeću, a svoje korijene u Italiji.

Bi bilo moguće spojiti nevjerojatno lijepe stvari.  Povezane Orenburg craftswomen  laced odjeću impresionirati svojim eleganciju, jednostavnost bilo skeptik.  Danas postoji mnogo načina da plesti, pletenje strojeva vrste petlji. Za one koji još nisu naučili kako se pletu na internetu mnoge web stranice i blogove, gdje umelitsy podijeliti svoja iskustva. Kod kuće, majstori obično pletu kukičanih ili igle za pletenje.

Tu su i specijalizirane puhovyazalnye biljke.  Stvari se odnose na viskozne jeftiniji stroj, ali cijene više od onih koji su povezani ručno.  Kvalificirani radnici prolaze kroz svoje proizvode na ljude toplinu, što  Orenburg pahuljasta šalove su jedinstveni, jedinstveni, posebni. Na temelju materijala orengarn.com

traje, kukičanje, pleteni beretku, kukičanje