o pletenje

 

Kukičanje

Kukičanje je drevna tradicija. Kukičanje kukičanjeU drevna vremena ona je postala                 seljačkog života i zove "predvorje". Pletene čipke, koji                 uređena ručnici, pregače, pregače, jakne, jastuci, sweatshirts,                 haljine ili cijele članke - salvete, stolnjake, zavjese.                      U 30-40 od ​​20. stoljeća kukičanih je široko                   distribucije.

Zavezana u glavnom, kao u olden dana, od                   tanak pamuk i lan konac, ukrašena sa svojim proizvodima                   običan unutarnjih poslova.                      Tada modni neko vrijeme zamjenili taj tip ukrasnih                   umjetnosti.  No, u posljednja tri desetljeća, interes za pletenje                   crochet reborn.

Moderne žene vole raditi s manje radno-intenzivne materijala                 - Uglavnom s vune pređa, iz koje možete brzo                 obavljati jakna, haljini, odijelo i druge stvari.                    Za dobro i kukičanih lana i pamuka konac.                 Ali oni su puno deblje od onih od kojih naših baka pletenih i                 velika-baka u ležerno vrijeme.  Sada, samo u rijetkim slučajevima                 su tanke niti koje vežu posebno fino                 nošnja nakit za (ogrlice, volanima, broševi). Na temelju materijala iz kluba-rukodelie.com

za pletenje, kukičanje, kukičanje, haljinu