o pletenje

 

Knit poznati antički obrt

Pletenje poznata i vrlo starih obrta. Isprva je to učinjeno samo muškarci, ali postupno pao u ruke pletenje žene. Sada je rijedak čovjek pokupiti iglu ili kuka. Kukičanje pojavio u Engleskoj i Francuskoj, razvijen je u 16. stoljeću.

No, tu je vjerodostojni dokazi da indijanska plemena također su sve tajne ove umjetnosti, primjeri drevnih djela su otkrili znanstvenici u ranom 20. stoljeća. Točne podatke o tome gdje i kako su se pojavili kukičanje, br. Ali, to je vjerovao da je ova aktivnost uzima svoje korijene iz drevnog oblik kineskih veza.  U kasnom 19. stoljeću kukičanih širenja u Rusiju.

Ručni rad obavlja žena, okupilo se u večeri za zajedničke sjednice. Uglavnom djevojke stvorio prekrasne čipke uzorak sastavljen od narodnih teme.  Kukičanje - postupak je jednostavniji od pletenja. Proizvod dobiven je jako lijepa, pametna i privlačna. U naše vrijeme, ručni nalazi drugi život.  Priručnik rad uvelike je cijenjen. Kukičanje je postalo moderno i korisno zanimanje.

Sada je na vrhuncu popularnosti. Kukičanje vam omogućuje da stvorite obrazaca i nježan, vrlo osjetljiva, čipkasto, gusta i teksturom slike.  S kukom i pletu toplu odjeću i tanka stilski kupaće kostime.  kuka može stvoriti cijeli umjetničkih djela.

Ova metoda se koristi za pletenje vyvyazyvaniya pojedinih stavki, nakit, na primjer, gumbi ovratnika, i stvoriti cijeli odjeće, na primjer, haljine, veste, a za unutarnje elemente, kao što su salvete, stolnjake, vješalice za posude s cvijećem i tako dalje.  Za kukičanih konac i potrebno samo kuke. Teme odgovaraju različitim: i vunu, i svile i pamuka.  Kuke su različite.

Oni mogu biti izrađene od plastike, metala, kosti i drva. Oni imaju različite debljine, najmanja veličina - 1 mm, najveća - 8 mm. Finije kuka, manja i gladak dizajn.  No, moramo se sjetiti da je debljina pređe je također važna.

Kuke s promjerom od 3 do 6 mm pogodne su za pletenje stvari od guste vunene ili sintetičke. Tanka kuke promjera 1,5 - 2,5 mm pogodne su za šivanje vuneno i karamela. Debljina kuka je izabran tako da je dva puta veća od debljine izabrane nit.  Kukičanje - fascinantan proces.

Rezultati su uvijek lijepe, proizvoda, kukičanje, može biti veliki dar. Na temelju materijala www.romashka.ws

traje, pletenje, pletenje, kukičanje