o pletenje

 

Pečenica pletenje

EYE Pletenje (1) Aktivnost je Melissa, vlasnik  Pozdrav, moj dragi švalja!  Danas želim da vam ponuditi Blitz tečaj pečenica kukičanih. Dakle, pečenica pletenje - vrsta imitacija pečenica - gipyurnoy veza, koja je izvedena na posebno tkane mreže. Ova lijepa obliku rukotvorina sada izgubila svoj nekadašnji popularnost.

On je zamijenio češće varijacije u performansama. Pečenica pletenje pletenje shemaZbog svoje ljepote i jednostavnosti izvedbe file kukičanih lako pobijedio popularnost među craftswomen diljem svijeta, a interes za ovu vrstu rukotvorina je nesmanjen.

Tehnike mogu se obavljati slabina pletenje ukrasne sitnice, kao što su salvete, stolnjaci, zavjese, pokrivači i sl., kao i odjeća iz ažur i čipke čarapa ljeto unosi, na intrigantan i sviterochkov ljeta odijelo. Lijepe male stvari izrađene u tehnici pletenja butine, ukrasite svoju kuću, učinit će samo njegova svojstvena šarm i udobnost, istaknuti vašu prirodnu ljepotu i individualnost.  Jeste li zainteresirani?

Onda smo okrenuti proučavanju osnovne tehnike pletenja slabina.  Za to vam je potrebno: kuka (bolje imati set kuke)  Pletenje pređa,  škare,  malo strpljenja i marljivosti,  svoj rad i nagrađeni na temelju zasluga.  Temelju slabina pletenje je mreža koja se sastoji od stupaca i zraka petlje, u isto vrijeme završetka jedne stanice rešetke stupaca vyvyazyvaetsya uzorak.

Rjeđe, u nekim područjima pomoću inverzije, zatim tu je crtež sastoji od praznih ćelija na puni pozadini. Tipično, i grid pattern i trčanje niti jedna boja, ali ponekad koriste različite teme i boje naglasiti granica između lika i neto, možda čak i samo završni vez rubova.

Najčešće, mreža je satkana je od stupova sa 1 yo, između stupaca 2 klima petlja, rijetko koristi mrežu drugih veličina, ovisno o cilju.  Na primjer, proizvod ispostavilo trg, koristite kolone sesquioxides (patent), za neke modele koristiti mrežu stupaca povezanih s dva yo i 3 antene petlje između njih, mreža se koristi u većim proizvoda, pravilno odabrani dizajn i materijal bi proizvoda na mrežu, samo zrak.

Je li moguće izvršenje fine mreže, u kojoj su stupci odvojeni s jo samo jedna zraka petlje. Veličina mreže mora biti navedeno u uputama za izradu proizvoda.  U stanicama ispunjen zrakom umjesto petlje s yo provyazyvayutsya stupaca, posljednji stupac prethodnih stanica i prvi će se na sljedeću ćeliju.

Na primjer, u dvije stanice ispunjen sa 7 stupaca, umjesto očekivanih osam, tri napuni stanice - 10 bara, umjesto očekivanih 12, itd.  To je proizvod lijep i čist, mora imati ispravne stupaca. Kuka mora se upisati u sredini na vrhu stupca, a ne u dvije pletenice donjem redu, kako bi se izbjeglo kršenje sklad proizvoda.  Pečenica pletenje moraju biti zvuk.

Provjerite da petlja nije dilatirane i vješanje barova.  Da bi se izbjegla pružio gornje petlje, možete dobiti kuku pola veličine manji no što se pretpostavlja za pređa iste debljine u različitim obliku pletenje.  Za pečenica u gotovo bilo koji prikladan thread. Izbor nit u velikoj mjeri će ovisiti o odabranom proizvodu.

Za zavjese, pokrivači, stolnjake i sl. više pogodna debele kože, za nježan čipka - tanka, po mogućnosti upletena, možete izgledati dobro.  Tipično, opise proizvoda daje smjernice o odabiru niti prikazuje potreban broj. No, ne brinite ako vam niti koje su u uvoze časopise.

Ako nemate bogat izbor, ne bojte se eksperimentirati, na kraju, vrsti proizvoda uvelike će ovisiti o vještini.  Pečenica pletenje - dvostrane, sa petlje rotacije.  Postoji opće pravilo da su kafići zamjenjuju petlje lift:  (F) umjesto stupca s 3 yo - 5 zraka petlje.  Tijekom povlačenja iz vladavine podizanje petlje mora biti navedeno u uputama za model ili uzorak pletenje.

Autor - Melissa Na temelju materijala www.nevestushka.ru

kukičanje, pletenje sheme, kukičanje, pletenje fileti, delikatna, kuka