o pletenje

 

Shema dizajna bubrežnjak pletenje

Programi za pletenje obrasci kukičanih slabina file

Slika. 14 prikazuje primjere kako koristiti simbole napisao komada pečenica parenja (Sl. 14a pletene mreže, Fig. 14b izvode na rešetkasti uzorak guste motiva). Shema dizajna butine pletenje sastoji se od prazne stanice i stanice s križem (Sl. 15).

Prazne ćelije u obrasce srednja kvadratna pozadini stanice, koje se formiraju od 2-zrak bar s petlje i jo. Stanice s križa znači mrežu stanica pune 2 stupca s yo. Za bubrežnjak pletenje, možete koristiti bilo koji program za crno-bijele vez križ. Proširenje i smanjenje stanične proizvodi izrađeni pečenica viskozna, mogu biti pravokutni, okrugli, u obliku zvijezde, i drugih složenih sklopova.

Da vyvyazat kompleks krug, potrebno je za povećanje ili smanjenje redova jedne ili više stanica. Kada dodate ćelije na početku broja pletene petlje i 8 zraka vyvyazyvayut prvi stupac na daleko stupcu prethodne serije (Sl. 16). Ako je broj dodan na početku više stanica, provyazyvayut 3 zraka petlji za svaku ćeliju. I 8 zraka petlje na staničnoj i provyazyvayut prvi stupac 9. zraka od kraja petlje (Sl.

17). Kada dodate ćelije na kraju niza provyazyvayut dvije zračne petlje. Stupac s 3 yo u daleko stupcu prethodni redak, od kojih je već pletu posljednji stupac s yo (Sl. 18).

U slučaju više ekstenzija na više ćelija unutar svake ćelije provyazyvayut dvije zračne petlje. Programi za pletenje obrasci slabina yo& 1 stupac 3 Yo (Sl. 19). Ako u početku serije spustiti nekoliko stanica, odgovarajući broj petlji vezani off spajanja barova.

I tada plesti 3 zraka podizanje petlje za 1. stanica. Ako vam je potrebna za oduzimanje nekoliko stanica na kraju serije, neposredno prije završetka pletenje serije. Na temelju materijala qvvvp.com

yo, pleteni bedra, yo, shemu