o pletenje

 

Pletenje pečenica mrežu

Pletenje Jednostavno butine file mrežu kukičanih mreža sastoji se od antene petlje i vodoravne trake s yo (visoka stupaca) u odnosu na vertikalu.  Oko rešetke Ovaj mreže sastoji se od stanica u širinu i visinu od 2 petlje u stupcu s yo.

Prvo, vyvyazyvayut lanac zraka petlje, čiji broj bi trebao biti dvostruko više stanica vodoravno u sustavu, te konačni petlja, plus odgovarajući broj petlji rast prvi stupac prvog retka.  Okomite pruge se mogu provyazyvat stupac yo, yo patente stup s stupca ili dva yo plus 1 zrak petlje, s jedne petlje od prethodnog retka je prošao.

Da biste dobili dovršen ćeliju, trebate plesti u svoje mjesto sa dva stupca jo u zrak petlju prethodni redak.  Oko dvije rešetke Ova mreža je veći od prvog, a koristi se češće. Pletenje mreže pečenica kukaU to, svaka stanica se sastoji od tri petlje. Vertikalnom smjeru stanice oblik stup sa jo i dvije zračne petlje.

U drugim slučajevima - Patent stupac yo (ili stupac s dva yo) i dvije zračne petlje. Ispunjen stanica se sastoji od tri stupca.  Svaka nova serija počinje i završava sa dodatnim stupac ili stupac s yo yo druge vrste.  U svaki redak, prvi stupac je zamijenjen petlje ustati.

Style s yo zamijeniti tri zrak petlje, patentni stupac zamjenjuje tri ili četiri zraka petlje i složen s dva yo - četiri antene petlje.  Izravna oduzimanje Ako oduzimanje broja petlje na početku serije, i zatim spojite pravokutnog stanica, prvi petlje proći, nosi spajanje trake, a zatim vyvyazyvayut prvu ćeliju, jer potreban broj petlji ustati.

Dakle, u početku serije ispada "korak".  Koso oduzimanje Za smanjenje izvitopereni na početku serije, umjesto prvog stupca zraka vyvyazyvayut četiri petlje za podizanje te ih provyazyvayut zajedno s tri (ili dva - za pečenica mrežu 1) stupci sa yo, vyvyazannymi za sljedeću ćeliju.  Dakle, u početku serije su puni trokut.

Za smanjenje izvitopereni na kraju serije prije posljednje petlje vyvyazyvayut tri (za grid 1 - dvije) stupac s yo. Tada ovi stupovi sa stupac provyazyvayut s dva yo, vyvyazannym u posljednje ćelije.  Koso pada praznog stanice Ako početku serije ne bi trebali dobiti puni i prazni trokut, onda jedan dodatni petlja vyvyazyvayut lift, a zatim izvršite stupac kao i obično.

Na isti kos pad prazne ćelije na kraju serije, obavljanje cut-off stup, koji bi trebao biti iznad svih ostalih stupaca mreže, koja je, za mrežu stupaca s yo moraju vezati stupac s dva yo, a za mrežu stupaca s dvije yo potrebu povezivanja posljednji stupac s tri yo.  Izravna Osim ako želite dodati stanice početka serije, za njih pravo količinu zraka vyvyazyvayut petlje i petlje ustati, a onda te petlje vyvyazyvayut novih stanica.

Dodavanje petlje na kraju serije se odvija na drugi način.  Nakon zadnjeg stupca vyvyazyvayut potreban broj petlji. Zatim napraviti tri yo, unesite kuku na dnu posljednji stupac pletu i povucite konac malo duže nego inače. Nakon toga, svi pairwise provyazyvayut yo, što je rezultiralo u praznu ćeliju retka.

Skew dodatak stanice ispunjen Za dodavanje petlju trokuta na početku serije, prvi vyvyazyvayut potrebnu količinu zraka petlje za dizanje i jedan dodatni zrak petlje.  Zatim vyvyazyvayut tri (pečenica za grid 1 - dvije) stupac s dva jo i dodatni stupac još jedan yo.

Ako želite dodati nekoliko stanica na početku serije, iz jednog zavojnica u zraku vyvyazyvayut lanac petlji na kojima se može graditi nova mreža, i nježno ga kombinirati s Main St.  Osim izmjeni prazan i pun stanice, crtež mogu biti generirani od strane različitih pasmina zraka lanca, izradu svih vrsta slika u obliku križa, zvijezde, pahuljice, cvijeće.

S obzirom na opremu slabina plesti, Možete koristiti jedan od dva načina:  Vyvyazyvat crtanje s mrežom. Kao na slici mogu poslužiti ni križić.  Kukičanje mreže, a zatim izvesti njezin štopanje bod ili tehniku ​​"file čipke."  Ova metoda se čini da se više delikatna i atraktivan.

Kao ilustraciju donijeti crtanje - drevni slavenski vez motiv iz "Pava". Tamne su stanice pune brodski pod moždani udar. Unutar trupa vesti "pauci". "Proizlazi", "cvijeće" od pruži teme.  Naravno, vez treba biti u boji.

Sljedeće ilustracije - podsjeća motiva za vezenje na pletenoj mreže, rešetkasti pod, ako želite, mogu i vyvyazat.  Slike ispod - sheme za pletenje slabina najpopularnijih motiva. Na temelju materijala needlework.ekzark.com

yo, kuka, yo, shema, pečenica pletenje petlje