o pletenje

 

Pečenica pletenje dostupna čak i za početnike

Pečenica pletenje na temelju imitacije čipke i file je smjenjivanje prazna i ispunjena stanica na mrežu, što daje osebujan igru ​​svjetla i sjene. Platno, izveden u tehnici pletenja slabina, dobro drži svoj oblik. Oko pletenje tehnika je vrlo pogodna za stolnjake, salvete, pokrivači, zavjese. Također dobar u obavljanju pečenica ljeta bluze, košulje, Haljine, jakne, itd.

Pečenica pletenje je dostupan čak i novak knitters.  Obično file rešetka je alternacije stupova s ​​yo i klima petlje, ali postoje mnoge varijacije kombinacija stupaca od dva ili više yo. Broj zraka petlji mogu biti različiti.

Pečenica pletenje obavlja shemama koje također odgovara praznu ćeliju praznu ćeliju uzorak, a zasjenjenom okviru ispunjen obrazac, to provyazyvaniem stupovi s yo.  To je najprikladniji za pletenje pređa slabine od pamuka, ali se također koristi lan, viskoza i druge pomiješan pređe iz tih vlakana.

Primjer pletenje mreže pečenica s naizmjeničnim stup s yo i dvije zračne petlje ispunjen stanice oblik tri stupca s jo. Primjer pletenje pečenica mreže u staggered način.  Osim toga stanica.  Za dodavanje praznu ćeliju na početku niza petlji provyazyvaetsya sedam zrak lift, okrenuti i izvoditi umjetničko djelo. S / N u stupcu prethodni redak.

Za dodavanje stanica na kraju niza 2 klima provyazyvaem petlje i napraviti stup sa 3 yo u posljednjih petlju prethodni redak.  Za dodavanje nekoliko praznih ćelija u početku serije, potrebno je izračunati broj stanica ekspanzije.  Na primjer, za dodavanje 2-stanica: 3 zraka petlja za prosječnog stanica oporavak za sedam petlje u ćeliju, a zatim pleteni St S / N u 8. petlji iz kuka, 2 klima petlje i umjetnosti. S / N u posljednji stupac prethodni redak.

Nekoliko praznih ćelija na kraju dodati broj, kao i jednu, ponavlja onoliko puta koliko je potrebno i provyazyvaya stupac 3 Yo u sredini posljednjeg stupca.  Za dodavanje jednu punu stanica na početku niza petlji plesti 5 zrak lift i početi plesti stupce sa yo u trećem petlji iz kuka, a zatim plesti sv. S / N u sljedećih st i sv. s / HP u posljednji stupac prethodni redak.

Za dodavanje na kraju ćelije ispunjen s nizom provyazyvaem 3 stupca sa 2 yo u donjem dijelu prethodni redak.  Za dodavanje nekoliko stanica ispunjena na početku serije, kao i za prazne, a potrebno je izračunati količinu zraka petlje.

Na primjer, 2-ispunjen kavezima: 3 zraka petlja za prosječno stanica + 5 zrak podizanje petlje na staničnoj provyazyvaem i početi plesti s yo barovima sa četvrti petlje na udicu.  Na kraju smo dodali neki broj kompletnih stanica, kao i jedan, nadajući se da svaka stanica zahtijeva 3 stupac s 2 yo.  Smanjenje stanica.

Za oduzimanje stanica u početku serije, proći kroz povezivanje barovi desno post s prethodne serije, koja počinje od gornjem retku i Knit 5 zrak dizati petlje.  Ako trebate oduzimati stanica na kraju serije, samo ne dovyazyvayte na broj stanica koje moraju biti popustila.  Diagonal Tog na početku serije: dijagonala odjeća na kraju serije: kosa oduzimanje shema pečenica mrežu: Na temelju materijala domihobby.ru

yo, yo, pleteni bedra, haljinu