o pletenje

 

Osnova bubrežnjak pletenje

Osnove slabina kukičanih kuka

temelju slabina plesti mreže se sastoji od zračnih petlje i barovima sa yo, tako da ova tehnika je dostupan popunjavanjem prazne ćelije pojedinih stupaca vyvyazyvaetsya uzorak. Uzorak se može formirati inverzije (od praznih ćelija ispunjena s pozadinom). Najčešći način pletenje mreže pečenica - stupac 1 i 2 yo zračni petlje između njih.

Isto tako, može stati u mrežu drugih veličina, ovisno o veličini proizvoda. Da bi proizvod bio je provedeno pažljivo uvesti kuka na vrhu stupca, a ne 2 donji red pletenice. Pečenica pletenje treba zadržati svoje gustoće i stoga mora paziti da se izbjegne pruži petlje i vješanje barova.

Da bi se izbjegla istezanja proizvod može se uzeti na udicu veličine je manje no što se pretpostavlja za pređa iste debljine. Za butine pletenje možete koristiti bilo koji nit. Obično kukičanih stolnjake, pokrivači, zavjese, koristi se debeli pređa, tanke salveta. Pletenje i bilateralnih slabine učinjeno s petlje vrtnje.

Postoji nekoliko pravila pomoću kojih stupcima zamjenjuju petlji ustati. - Stupac 3 yo zamjenjuje pet zrak petlje. Tijekom povlačenja iz vladavine petlja će biti naveden u shema opisati svoj proizvod. Dodatak praznu ćeliju.

Na kraju je broj glasi: u zadnjem stupcu kako bi odgovarao jo 2 klima petlji i stup s 3 yo, kuka ubrizgava na istom mjestu kao i posljednji stupac s yo. Dodatak 2 ili više praznih ćelija.

Osnove slabina pletenje yoNa kraju je broj glasi: u zadnjem stupcu s jo 2 ce stati, a zatim čl. 3 / n na istom mjestu kao i posljednji stupac s / n, zatim dvije ce plesti i umjetnosti. 3 / n, gdje je kuku upisati u sredini prethodnog stupca. Dakle, možete dodati bilo koji broj petlji. Smanjenje od jedne stanice na kraju serije: ne samo provyazyvaem zadnji stanica. Na temelju materijala iz mog-vyazanie.ru

kuka, file kukičanje, pletenje, yo