o pletenje

 

Kukičanje je odličan način da dok daleko vrijeme

Volim file kukičanje, kao što kombinira elegantnom jednostavnošću sa sposobnost to stvoriti pravi remek-djela ruku svojih. Do ove tehnike, ja sam se pridružio, a prije, ali još uvijek me ostavlja s velikim polje za kreativno ručno.  U mnogim modernim rukotvorina časopisi mogu se naći shemu slabine pletenje obrazaca, ja obično posuditi od takvih publikacija kao «Anna" (stara izdanja), "Lena ručni."

Volim listu kukičanih «FiletHakeln", koji se prikupljaju mnoge originalne sheme u umjetnosti pletenje butine, uključujući uzorke salvete, zavjese, pokrivači.  Nekoliko modela, uključujući tkiva koje vidite na gornjem izborniku na web stranici, ja sam vezan za «FiletHakeln".   Prva stvar koju sam pletene u umjetnosti pletenje slabina je zavjesa, koja prikazuje par labudova.

Pletenje je relativno lako, jer je uzorak u kombinaciji s jednim od stupaca jo i na vrhu zglob. To je vrlo važno u ovoj vrsti kukičanih točno slijediti uzorak, ako ga dobiti, a zatim na platnu, kukičanje, će oživjeti labudovi, lijepa cvijeća cvatu, svjetlo se Božić zvijezde. Cijeli svijet može biti zastupljena slijedeći rafinirane tehnike pletenja slabina. Uključujući veliki trag na stolu.

Za Božić ove godine, ja sam vezan crvenu (to je vidite na slici). Rad obavlja u otprilike tri tjedna, a nije bilo teško.  Osim toga, još uvijek imam, a istoj stazi, samo bijeli koji je spojen na jedan od blagdana prošlosti.  Iz mog iskustva mogu zaključiti da kukičanih slabina je odličan način da dok je daleko duge zimske večeri. Na temelju materijala iz umjetnosti-u-heart.ru

yo, kukičanje, yo, file kukičanje, kukičanje, shemu