o pletenje

 

File kukičanje

File kukičanje je vrlo popularan i dostupan čak i za početnike.         Tkanina, vezani u umjetnosti file - to je samo smjenjivanje prazna i puni trgovi-stanice.  Tehnika može se odnositi na file ukrasne salvete, zavjese, stolnjake, zavjese.         Izvorni file čipke Rub od idealnog modela nadopunjuju elegantan odjeću.

Tehnike mogu se obavljati pečenica fishnet šalove, veste, šalovi, stole. Ako koristite pletenje         tanku kožu, model će biti vrlo elegantno.  Pletenje je mreža temelj slabine od stupaca i zraka petlje, dok je         ispunjavanjem stupaca pojedinih stanica vyvyazyvaetsya uzorak.  Obično fileti uzoraka držati teme od jedne boje.

Možete koristiti pređa različitih boja         naglašava da je granica između obrazac i rešetku i više kao križ šivanje.         Ovaj rad je više naporno i zahtijeva više strpljenja i vještine.  Ako koristite pečenica pletenje mreže i nekoliko opcija za to popunjavanja.         Najčešće korišteni mrežu povezani stupci s jednim jo između stupaca - dvije zračne petlje.

Ispunjavanje trg - dva pola yo.  Ponekad file mrežu s dva stupca stane         jo i tri air petlje između njih (za veće proizvoda).         Rijetko izvodi fino mreža u kojoj stupce s jo su odvojeni samo jedan zrak petlje.

Za očuvanje stan uzorak serije, potrebno je uvesti novu seriju stupova u sredini na vrhu traku prethodni redak,         ali ne pod zrak petlje. File kukičanje kukaTakođer, pletenje bedra moraju biti zvuk: to je potrebno da se izbjegne istezanje stupaca         ili pruži dodatan petlje. Kako bi se izbjeglo tih nedostataka, možete odabrati pola veličine manji kuka,         nego u drugih vrsta pletenja iz istog pređe.

Do slabina pletu dvije shema boja je dopušteno koristiti za vez križ.         Kada koristite takve programe treba uzeti u obzir razlike u iznosu od veza i srodnih polja.  Broj primarnih lanca zraka petlje može se izračunati: tri zrak petlja za svaki         stanice + jedna petlja u ekstremnim zrak bar + tri air-lift petlje umjesto ekstremnih         stup u prvom redu. Ako koristite program, počevši s ispunjen stanicama         onda prvi stupac sa yo radi u četvrti zrak iz petlje kuka, kao da s praznim - u šestoj. Na temelju materijala maxilee.by.ru

Pečenica pletenje, kukičanje kuka, kukičanje, delikatna, yo