o pletenje

 

U kukičanje

Kape, kape, beretke, šalove, marame, rukavice  A čak i setove, kukičanje, vrlo originalno, moderno. Uostalom, kako je lijep - fishnet rukavice, a uz - šešir ili suncobran. Moderan  Kukičanje (i drugih) cipele? To je također odlično funkcionira kao fantazija craftswomen. Elegantan kukičanih beretku će biti prekrasan ukras za glavu i nadopuniti outfit.

- Lijep i potrebna stvar, ne samo za djecu, ali odrasli neće odustati, povezane s ljubavlju, oni će toplo u hladnim nogama.  Kukičanje pinetochki - par sati, probajte i uživajte rezultat, ne samo vas, ali u blizini, a beba će biti zadovoljni kako je ovo ažuriranje.  , Lepa postavlja ili ured - gdje pijankama sviđa ideja. I ljepotu modela govori sama za sebe.

Tunica kuka - to je potrebno stvar općenito, može se nositi kao plaže verzija povorke ili isključiti znatiželjnih ispod njega odgovarajući T-shirt.  Sve, postoje djevojke, žene na plaži  . To je lijepo, user-friendly. U kukičanih kupaći kostimAli ti bi trebao znati da plesti kupaći kostim da se protežu iz nit koja u mokrim uvjetima nije pružio.

A zar ne, ako mislite da je  kukičanih kupaćih kostima samo za mlade, vitke djevojčice samo trebate odabrati najbolji verzija prsluk i gaćice, osim toga, trgovinama prodaju zdjele.  Želim napomenuti sekciji. Što pametne modele za svačiji ukus, dobi, oblik, što je oblik, svaki omiljeni model se može pripisati sebi, koristeći njegovu mjerenja i izračune.

Ali za one koji su još uvijek teško za navigaciju, možete plesti na opise za svaki model, ali sa svojim pređa i odgovarajuće brojeve kuka.  Bolero, Schrage  - Bijes, kakav - veliki i mali, s rukavima i bez pridružene različitih uzoraka ili motiva, boja i crno-bijeli.  - To je vrlo dugotrajan posao, ali isplati!

Originalnost je zajamčena, dlaka može biti ljetnih, ali ako šivati ​​obloge, pogodan je i za hladnije godišnje doba.  Kada pletenje kaput, obratite posebnu pozornost na izbor pređa, to mora biti u skladu s sezone.  A što lijepa, baš lijep prizor. I ne mislim da šal - to outfit za bake, te temeljito u krivu!  Ogrtač od krzna - modni koji se može nositi na ramenima ili se koristi kao ukras.

Želim vam svima sreću i uspjeh u kukičanih! Na temelju materijala vse-sama.ru

traje, šešir, kupaći kostim, kukičanje, kukičanje